Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Peníze / foto: shutterstock

Mikropůjčky jsou připravené pomoci, stačí jen vyplnit žádost

Obejdou se bez čekání a složité administrativy. Vyřídíte je jednoduše i bez front na pobočkách.

Nebankovní sektor nabízí zajímavé možnosti nejen pro mladé rodiny. Krátkodobé finanční starosti mohou být vyřešeny už během několika málo minut. Vyplnění formuláře, v němž se zájemce pouze představí a přinese základní údaje, není nijak složité ani pro úplné internetové začátečníky. Může jít o velmi rychlou akci, která vás zbaví vrásek. Zaplatíte nečekané výdaje, nebudete se kvůli nim trápit a z další výplaty půjčku jednoduše uhradíte. Díky online vyřízení je vaše soukromí naprosto v bezpečí. Už jen proto, že na pobočku vůbec nemusíte!

Připraveno je až třicet tisíc korun

A jaké jsou konkrétní mantinely pro podobný úvěr? Stručně řečeno, velmi velkorysé! Mikropůjčky mají své velké kouzlo, jsou pomocnou rukou pro rodinný rozpočet, když doslouží myčka, pračka nebo mikrovlnka. Pomohou uhradit výdaje, s nimiž nemohl nikdo dopředu počítat a ušetří čas, který byste strávili nad jiným a nepoměrně složitějším řešením vzniklé situace. Z jakých možností si tedy můžete vybírat?

  • 1 000 Kč je minimální suma. Poslouží na různé drobné výdaje, jako například mobilní paušál.
  • 30 000 Kč je maximem. Na co takovou částku použijete, je pak jen na vás – může jít o cokoliv!
  • Čtyři možnosti, pokud jde o splátkový kalendář. 7, 14, 21, ale také případně až celých 28 dnů.Minimum podmínek je velkou výhodou

Dnešní mikropůjčky nejsou nijak zvědavé. Stačí jim, když se potenciální klient představí a vyplní základní údaje o sobě. Důležité však je, aby potvrdil svůj příjem, přinesl důkaz o tom, že dohodnuté splátky pro něj neznamenají neřešitelný problém do budoucna. A jak to vlastně udělat? K žádosti o krátkodobý úvěr přiložit výpis z bankovního konta za poslední tři měsíční období, na němž bude tento příjem jasně vidět. Nezáleží přitom, jaké je vaše povolání, zda jde o průměrnou mzdu například pro Ústecký nebo Jihočeský kraj. Je to jen doklad, jímž prokážete svou bonitu. Rychleji a přehledněji, než při bankovní žádosti o úvěr.

Krátké ověření bankovního konta je nutné

Celá záležitost potrvá jen krátkou chvíli, kromě dokladu o příjmu je ale také potřeba ověřit bankovní účet, který musí být veden u některé z českých bank. Nejčastěji odesláním symbolické platby na konto poskytovatele půjčky. K samotnému ověření pak dojde obratem, půjčka bez koruny je tedy možná ještě dnes. Vyžádané peníze se odešlou hned poté, co je konkrétní žádost schválena. Nic vám už pak nebrání, abyste vyžádané finance použili prakticky na cokoliv. Mantinely tu žádné nejsou, můžete zaplatit složenky nebo uhradit nějaký další výdaj. Faktury a účtenky si uschovejte pro svou potřebu, poskytovatel úvěru je ale v dnešní době už opravdu vyžadovat nebude.

Schvalovací proces je naprosto bez komplikací

Kdo vyplní kontaktní formulář bezchybně a napíše číslo občanského průkazu i bankovního konta naprosto správně, dočká se rychlé odpovědi. Půjčka bez koruny rozhodně není o čekání nebo o složitých administrativních procesech, které všechny v dnešní době jen obtěžují. Dlouhé fronty nechejte úřadům, tady půjde vše opravdu hladce!

Půjčujte si jen tolik, kolik zvládnete splatit

Jen tak mimochodem, pozor na své možnosti! Dobře zvažte, jestli je konkrétní půjčka opravdu nutná a vyřeší váš konkrétní problém. Neměli byste si ji totiž sjednávat lehkovážně, jde přece o peníze a v určitém termínu budete muset svůj dluh uhradit. Vše si proto promyslete, protože je nutné, abyste měli stoprocentně jasno. Krátkodobý úvěr by měl být dobrým přítelem do nepohody. Nikoliv nějakým závažím, které si potáhnete s sebou životem, a bude vás dlouho trápit, takové věci nikdo nechce!

Mikropůjčky jsou připravené pomoci, stačí jen vyplnit žádost

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!