Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pracovní úspěch / foto: shutterstock

Chuchle aréna Praha jako vhodné místo pro firemní event

Hledáte v Praze netradiční místo pro firemní akci? Chcete opravdu zapůsobit na partnery, které pozvete, nebo potěšit zaměstnance něčím výjimečným? Uspořádejte akci v originálních prostorách pražské Chuchle arény.

Chuchle Arena Praha je známá jako místo konání dostihových závodů. Postupně však prochází obměnou a stává se multifunkčním areálem nejen pro koňské sporty. Můžete zde rovněž pořádat firemní akce v Praze.

Konference venku i uvnitř

Teď v zimě jsou aktuální spíš vnitřní prostory. Uzavřené konferenční prostory v Praze zahrnují salonek WINDSOR pro až 100 osob či menší NORA JEANE. V létě se využívají strečové stany s kapacitou na sezení v divadelním uspořádání až 250 osob. Nejde o jen tak ledajaké stany, jsou komfortní, působí elegantně, najdete v nich plátno, wi-fi, ozvučení i projektor.

Prostory v Praze pro event

Eventy podle vašich představ

Prostory Chuchle arény Praha jsou vhodné pro eventy všeho druhu. Můžete zde uspořádat teambuilding, novoroční večírek, oslavu firemního výročí či jakoukoliv jinou akci. Venku i uvnitř. Pronajměte si derby club i s barem a kuchyní, president suite s pódiem, nebo velkou či malou sázkovou halu.

O vhodném místě je dobré poradit se s personálem areálu, moc rádi vám poradí, co by nejlépe vyhovovalo vašim potřebám a samozřejmě pomohou s chystáním akce.

Místa pro teambuilding v Praze

Jedinečná atmosféra areálu i okolí

Plánujete uspořádat vícedenní konferenci? Žádný problém, přímo Chuchle aréna Praha totiž nabízí i ubytování. Pro firmy má připravené dva balíčky: školení a konference, tematické akce. A z Chuchle arény lze i trochu vycestovat. Za návštěvu stojí například hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně, lomy Amerika a řada dalších snadno dostupných míst.

Hrad Karlštejn

Až budete tedy přemýšlet, jaké místo je nejlepší pro eventy v Praze, vzpomeňte si na Chuchle arénu Praha. Ta je výjimečná svým prostředím i kvalitou služeb.

K tomuto článku není otevřena diskuze