Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
přepravní služba / foto: shutterstock

Správná přeprava zboží je základem úspěšného e-shopu. Na co si musíte dávat pozor?

V současnosti existuje na tuzemském trhu téměř padesát tisíc různých online obchodů. Konkurence je tedy opravdu vysoká a každý sebemenší detail vás posune v žebříčku oblíbenosti výše, nebo naopak níže.

Alfou i omegou celé snahy je přirozeně samotné obdržení balíčku zákazníky. Na tomto procesu závisí vaše podnikání i jeho výdělky. Co nesmíte podcenit?

Vaše balíky čeká na cestě spousta dobrodružství

Někteří majitelé obchodů si myslí, že stačí pouze vhodit zboží do nějakého obalu a poslat jej po kterémkoliv dopravci. Kéž by to bylo tak jednoduché. Celá cesta začíná už ve vašem skladu, kde musí být pro každý produkt připravená odolná papírová krabice. Ta se nejčastěji používá buď ve třívrstvém provedení, nebo v odolnějším pětivrstvém designu. Pro pevné a lehčí věci, které nejsou určitě náchylné k rozbití, postačí první zmíněná možnost. Odolnější variantu volte pro křehké či těžké předměty.

Kartonové krabice

Zajímavou vychytávkou jsou také rychlouzavírací krabice. Ty se hodí do náročných provozů s velkým množstvím expedovaných zásilek. Ve větších firmách s několika zaměstnanci a pořádnou hromadou objednávek se každá ušetřená chvíle počítá. Čas jsou totiž peníze.

Pro vyloženě malé předměty se určitě nevyplatí kupovat velké a cenově náročné obaly. V takových situacích se osvědčí hlavně kartonová krabička. Ta vám ušetří nejen za své tělo, nýbrž i za následnou přepravu u kurýrní služby. 

Nepodceňte výplň ochranných obalů

Vážně nestačí jen položit zboží do kartonu, zalepit a poslat jej na cestu. Viděli jste někdy, jakých podmínek se dočká během přepravy do cílové destinace? Z toho důvodu je nutné pečlivě vyplnit mezery mezi produktem a vnitřními stěnami obalu. K tomu nejčastěji slouží různé bublinkové fólie, fixační tělíska, vzduchové polštářky a kartonová střiž. S jejich použitím rozhodně nešetřete a pořádně s nimi naplňte krabici. Hlavně zajistěte, aby se uvnitř produkt nehýbal a neskákal sem a tam. Díky tomu vaše zásilka přežije válečnou zónu ve vozech kurýrů.

Přepravní služby

Každá ušetřená koruna se počítá

Neustálé shánění potřeb pro odeslání balíku umí být pěkná otrava. Nejen to, nýbrž některé volby pěkně lezou i do peněz. Přesně proto se musíte snažit ušetřit každou korunu za každý kus. Mnoho podnikatelů si chválí spolupráci s dodavatelem Obaly KREDO. Ten disponuje ohromným výběrem veškerých potřeb a prodává je za bezkonkurenční ceny.

Snadno tak vybavíte svůj sklad a v dlouhodobém měřítku ušetříte opravdu nemalé finanční částky. Expedice do dvaceti čtyř hodin vám zajistí klid na duši, i když budete shánět cokoliv na úplně poslední chvíli. Podívejte se na jejich internetové stránky, prohlédněte si nabídku a přesvědčte se sami.

K tomuto článku není otevřena diskuze