Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hypotéka a finance / foto: shutterstock

Finanční služby pro sportovce. Co je americká hypotéka?

Sportovci sice mohou vydělávat velké peníze, než se ale probojují na prestižní pozici, stojí to mnoho peněz, času a není zde jistota, jestli bude člověk natolik úspěšný. Aby měl cestu na vrchol snazší, nabízí se různé výhody.

Hypotéka pro podnikatele – kalkulačka pomůže

Jestli i vy směřujete ke sportovnímu vrcholu, pak asi nemáte tolik finančních prostředků, protože vše investujete právě do kariéry. Jestli již patříte mezi špičky v oboru, tak zase nemáte zase tolik času sledovat, kam vydělané peníze investovat, jelikož musíte počítat s tím, že tuto práci nebudete dělat do konce života. Je tak lepší mít peníze někde uložené, aby se zhodnocovaly, tedy vydělávaly. Jen se podívejte, kolik úspěšných sportovců (a nejen jich) investovalo do nemovitostí a jiných majetků, ze kterých dnes žijí. Zúročte tak své výdělky, dokud je máte. Ale investicím byste měli rozumět, a jak jsme zmínili, času nemáte nazbyt. Proto je dobré mít po boku experta, který se vyzná, postará se o vaše finanční machinace, najde příležitosti k investicím, bude sledovat vaše finanční portfolio. A protože nemovitosti jsou skvělou investicí, asi budete řešit jejich nákup. Jestli se chcete sami připravit na výběr finančních možností, zadejte do vyhledávače „hypotéka pro podnikatele kalkulačka“ a vyjedou vám možnosti, kdy si spočítáte, jaké produkty jsou pro vás nejvýhodnější. Právě takový nástroj a další možnosti najdete na webu společnosti AMJ.

Americké hypotéky pro podnikatele

Co jsou americké hypotéky pro podnikatele?

Právě na tomto webu najdete i americké hypotéky pro podnikatele? O co se jedná? Tento typ hypotéky je zaměřen hlavně na business. Jde o úvěr se zástavou nemovitosti a nikdo nebude zkoumat, na co si finanční prostředky berete. Což podnikatelé využívají právě k prospěchu svého businessu. Splatnost americké hypotéky pro podnikatele je obvykle nejdéle 20 let a do věku 70 let nejstaršího z žadatelů. Maximální výše americké hypotéky je do 70 % hodnoty zástavy. Máte zde výhodu lepší úrokové sazby a je tu i delší splatnost než u klasického podnikatelského úvěru.

K tomuto článku není otevřena diskuze