Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Černý pátek / foto: shutterstock

Také už netrpělivě vyhlížíte Black Friday 2023?

Nevycházíte s penězi? Možná jen neumíte správně nakupovat. Peníze vám ušetří slevové akce, kupóny, kódy a samozřejmě mnohými velmi očekávaný svátek slev Black Friday.

Inflace je neúprosná. Ceny některých komodit se nemění nejenom z týdne na týden, ale mnohdy ze dne na den, jak mi nedávno sdělila zaměstnankyně nejmenovaného supermarketu. Vanička s krémovým sýrem za 50 Kč? Ještě před pár týdny něco naprosto nemyslitelného, dnes naprosto běžná věc. Není se čemu divit, že spousta lidí je nucena počítat každou korunu. Naštěstí stále existují způsoby, jak nakoupit za rozumný peníz.

Black Friday

Slevové akce

První z nich jsou slevové akce, v nichž jsou některé produkty nabízeny i s padesátiprocentní slevou. Když si prohlédnete slevový leták, jistíte, že se na něm dá postavit jídelníček. Zkrátka nebudete vařit podle chuti, ale podle toho, co je zrovna v akci. A pokud je nějaké trvanlivé zboží nabízeno s extrémní slevou, pořiďte si ho do zásoby.

Slevové kupóny a kódy

Co se týká dalšího zboží, ať již oblečení, elektroniky, elektroniky, obuvi, kosmetiky, zde doporučujeme využívat slevových kupónů a kódů, které jsou k sehnání na slevových portálech. I zde se dá „ulovit“ velmi slušná sleva. Některé portály dokonce nabízejí i cestovní zájezdy a finanční produkty.

Black Friday

Summer Black Friday

Rájem slev pak samozřejmě je Black Friday neboli Černý pátek. Celý den opravdu velkých slev a akčních nabídek. Black Friday 2023 sice letos připadá až na 24. listopadu, ale například na e-shopu s kosmetikou Notino.cz můžete levně nakoupit už teď, a to v rámci akce Summer Black Friday.

Parfémy, kosmetika, dárky v akci

V nabídce jsou neodolatelné parfémy i kosmetika za neskutečně nízké ceny. Co byste řekli pafrémované vodě La Vie Est Belle od Lancôme za 965 Kč, milé dámy? Ta voní přímo famózně. Stejně jako Scandal So Scandal od Jean Paul Gaultiera. Radost si ale můžete udělat i úžasnými řasenkami, šampony a spoustou dalších produktů.

K tomuto článku není otevřena diskuze