Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní placení / foto: Pormezz / Shutterstock.com

Nové funkce a výhody moderního běžného účtu pro vaše finanční potřeby

Běžný účet je nejběžnější typ bankovního účtu, díky kterému máte své finance pod kontrolou. V současnosti se bez něj už neobejdete. Seznamte se s funkcemi a výhodami běžného účtu pro vaše finanční potřeby.

Běžný účet vám šetří čas i finance

Přijímejte a utrácejte peníze, aniž byste museli nosit hotovost. Vyberte si běžný účet s debetní kartou a použijte ji k nákupům nebo výběru peněz z bankomatu. Pro rychlejší přístup k hotovosti vložte svou výplatu přímo na svůj běžný účet. Používejte online bankovnictví k placení účtů jednoduše, rychle a bezpečně, aniž byste museli vybírat hotovost.

Vedení účtu zdarma

Využívání běžného účtu v dnešním digitálním světě stojí zákazníky stále méně – banky snižují náklady na přímou obsluhu zákazníků, a proto nabízejí elektronické služby za velmi atraktivních podmínek. Díky úspoře času, pohodlí a možnosti využít služeb banky kdykoli a kdekoli se zvyšuje spokojenost zákazníků. Založit si běžný účet dnes znamená nulové výdaje na jeho vedení.

Zřízení účtu plně online

Je dobré si uvědomit, že naprostá většina moderních bank nabízí možnost zřízení účtu přes internet, takže i lidé, kteří svůj běžný účet ještě nemají, to zvládnou rychle a pohodlně, aniž by museli opustit domov. V tomto případě musíte nejprve vybrat typ služby na portálu vybrané banky. Poté bude nutné vyplnit všechny požadované údaje, jako je jméno, rodné číslo, mobilní telefon, registrační a korespondenční adresa, datum narození či e-mailová adresa.

Dostupnost 24/7

Pohodlí je nejoceňovanější funkcí správy vašeho účtu. Pobočky bank většinou přijímají klienty v určitou dobu. Stává se však, že zákazník musí provést převod v noci, brzy ráno nebo o svátcích, kdy jsou pobočky zavřené. V takových situacích vám online bankovnictví umožňuje nejen ušetřit čas, který byste strávili cestováním nebo čekáním ve frontě na pobočce, ale také finanční prostředky, protože je zcela zdarma. Svůj účet navíc můžete spravovat odkudkoli na světě. Vše, co potřebujete, je přístup k síti – na počítači, chytrém telefonu nebo tabletu.

Snadné ovládání účtu pomocí mobilní aplikace

Stále více bank využívá pro své klienty mobilní aplikace. Díky nim si můžete mimo jiné nastavit pravidelné platby skrz trvalé příkazy nebo inkasa. Při návštěvě obchodu platíte rychleji a změna limitu již není problém. Mobilní aplikace pro internetové bankovnictví je skvělá vymoženost, díky které můžete snadněji platit za každodenní nákupy, nestarat se o to, zda u sebe máte hotovost, nakupovat bez opuštění domova a pohodlně spravovat své finance. Důležité je, že systémy elektronického bankovnictví jsou v současnosti velmi jednoduché a intuitivní. Díky tomu je zvládne téměř každý, i nezkušený člověk. Stáhnutí i nastavení vám zabere jen pár minut.

Okamžité platby

Dnes už nemusíte čekat několik dní, až vám přijde platba. Moderní technologie umožňují přeposílání peněz mezi bankami v řádu několika sekund. Už se tak nemusíte stresovat, zda stihnete včas zaplatit nájem či jiné složenky.

Nové funkce a výhody moderního běžného účtu pro vaše finanční potřeby

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!