Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online školení / foto: foto: https://www.instructor.cz/

PREVENT je praktický a spolehlivý koordinátor BOZP a PO

Zaměstnavatel má spoustu zákonných povinností, přičemž jednou z nich je i pravidelné zařizování BOZP školení a školení PO pro všechny pracovníky.

S danou oblastí je spojena celá řada dalších činností včetně vedení dokumentace BOZP a PO, pravidelných auditů a podobně. Pokud tedy hledáte spolehlivého koordinátora, který všechno dokonale ohlídá, nadchne vás po všech stránkách PREVENT.

Pod zkratkou BOZP se skrývá bezpečnost a ochrana zdraví při práci, kdežto pod PO zase požární ochrana. Jedná se o vzájemně propojené oblasti, a proto se většinou školení BOZP a PO provádí najednou. Samozřejmě je nezbytné přizpůsobit obsah takového školení na míru konkrétnímu oddělení, protože bezpečnost práce na stavbách je naprosto jiná než třeba v kancelářích. Externí koordinátor BOZP vám však dokáže připravit všechno na míru, a navíc pohlídá veškeré zákonné záležitosti za vás.

BOZP a PO online

Co umí koordinátor BOZP?

Společnost PREVENT na tuzemském trhu funguje jako koordinátor BOZP a PO, takže zastřešuje všechno od dokumentace a poradenství až po audity a školení. Pokud začnete s touto společností spolupracovat, potom vám prvně provede vstupní audit, na jehož základě vyhodnotí rizika. Připraví celkový plán BOZP, stejně tak i dokumentaci odpovídající legislativním povinnostem, a pak ještě zaškolí osoby ve vaší firmě odpovědné za danou oblast.

I když si to možná ani neuvědomujete, oblast BOZP a PO je časově náročná, takže vám to ušetří spoustu času. Navíc si zajistíte, že dokumentaci kontrolní činnosti, pracovních úrazů a podobně budete mít v souladu s předepsanými pravidly. Sepíše vám organizační směrnici, vyhotoví i provozní řád a podobně.

Vložte důvěru do moderních technologií

Školení BOZP a PO se provádí pravidelně, přičemž k těmto účelům společnost PREVENT zapracovala na vlastních sofistikovaných LMS platformách. Jednou z nich je EDUNIO určené pro vzdělávání zaměstnanců ve větších organizacích. EDUNIO je ve své podstatě e-learning umožňující vytvářet i školení na míru.

Další platformou je INSTRUCTOR, kde se školí především BOZP a PO, a to naprosto online, takže nemusíte nikam posílat své zaměstnance, ani zvát externího pracovníka k vám. Online kurzy si jednoznačně oblíbíte, ať už potřebujete školit BOZP a PO, nebo ergonomii, GDPR a podobně. Oblastí je opravdu spousta. INSTRUCTOR využívají i firmy jako Allianz, Continental, DHL, IBM, SAP, PPF anebo KPMG. Investujte tam, kde je to potřeba kvůli efektivnosti.

BOZP a PO online

Budete nadmíru spokojení s rozsahem služeb, s nimiž profesionál jménem PREVENT přichází. Koordinátor BOZP a pracovnělékařských služeb nadchne menší i větší firmy. Určitě neváhejte se na tuto společnost obrátit, protože vám vyhoví v každém případě.

K tomuto článku není otevřena diskuze