Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Equitana / foto: https://www.equitana.cz

Plánujete firemní teambuilding? Spolehněte se na Hotel Resort Equitana

Pravidelné zážitkové akce jsou nepostradatelnou součástí stmelování kolektivu. Chcete-li ve svých podřízených budovat loajalitu a vzájemnou podporu, musíte jim dopřát něco víc než jen neustálou práci.

Kde si všichni společně užijete moře zábavy a otestujete své schopnosti?

Komplexní péče

Pravidelný firemní teambuilding je investicí, která se vám několikanásobně vrátí. Pokud chcete svým podřízeným poskytnout maximální komfort a pestrou škálu zážitků, určitě se podívejte na služby populárního Hotel Resort Equitana. Ten nabízí více než 150 000 metrů čtverečních zábavy.

Naprostým základem všeho jsou vybavené konferenční prostory. V rámci zmíněného hotelu si budete moci vybrat rovnou z pěti různých variant (samozřejmostí je ozvučení, stejně jako wi-fi, zatemnění, projektor, klimatizace a další vybavení). Ty se hodí jak pro malé skupinky, tak i velká setkání s počtem až 130 lidí.

Konferenční prostory

Zážitkové akce

Tím se dostáváme k zábavnější části akce, jíž jsou teambuildingové aktivity. V rámci aktivního relaxu si vychutnáte jízdu na koních, golf, bowling, střelbu z luku/kuše, bungee jumping, simulátor stavu beztíže, výlet po okolí Orlíku, geocaching nebo další aktivity na přání.

Dračí lodě

Z hlediska následného odpočinku přijdou vhod především wellness procedury, kreativní dílny, relax v bazénu či večeře v místní vyhlášené kuchyni, která se může pochlubit skvělou gastronomií. Záleží jen na vaší vzájemné domluvě.

Jasnou volbou jsou hlavně firemní akce s ubytováním. Po celém dni zážitků se vám přece jen nebude chtít narychlo odjíždět domů, takže se raději uložte do luxusních a plně vybavených pokojů pro hosty.

Máte chuť stmelit svůj tým? Napadají vás zábavné aktivity? V tom případě se mrkněte na webové stránky poskytovatelů z Equitana, zavolejte si a domluvte si program na přání.

K tomuto článku není otevřena diskuze