Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Firemní akce / foto: www.chuchlearena.cz

Do Chuchle se už dávno nejezdí jen na koníčky

Kde uspořádat event či firemní akci? Co třeba v Chuchle Areně Praha?

Pod pojmem Chuchle Arena Praha (dříve Velká Chuchle) si spousta lidí představí koňské dostihy. Ty se tu stále pořádají a spolu s nimi i různé firemní akce, rodinné oslavy, svatby a eventy. Areál závodiště totiž disponuje hned několika profesionálně zařízenými konferenčními a dalšími prostorami. Profesionálně ozvučených, připojených na internet, s pódii, cateringem i sociálním zařízením. Pokud zkrátka firemní akce v Praze, tak uspořádaná v Chuchle Areně Praha.

Profesionálně vybavené konferenční prostory

Konferenční prostory v Praze? Chuchle Arena Praha nabízí jak ty vnitřní, tak ty vnější. Z vnitřních se nabízí 8 salonků různých velikostí. Nejmenší Nora Jeane (25 m²) je ideální k uspořádání narozeninových a rodinných oslav. Firemní teambuilding Praha se může uskutečnit třeba v salonku Windsor (90 m²). Tisková konference v Hotel lobby (125 m²), popřípadě President Suite (135 m²). A pro opravdu velké akce jsou přímo stavěné salonky Ascot (285 m²), Derby Club (325 m²) a malá a velká hala (ta má úctyhodných 1170 m²). Všechny zmíněné prostory, jak už jsme částečně zmínily, jsou ozvučené, vybavené vlastním sociálním zařízením, podiem, internetovým připojením, a některé dokonce nabízejí úchvatný výhled na závodiště.

Konferenční prostory v Praze

Rozlehlé venkovní prostory

Rádi byste uspořádali akci na čerstvém vzduchu? Žádný problém. I v tomto případě je Chuchle Arena Praha tím pravým místem. Nabízí totiž i úchvatné venkovní prostory, ať již se jedná o 5260 m² velké dětské hřiště, 20 × 60 m rozlehlou jezdeckou halu, 100 × 60 m velké kolbiště a dvě okolo 50 tis m² velkých polo hřišť.

Svatba v Praze

Stejně jako další travnaté a jiné venkovní plochy a dva strečové stany. V nich klidně můžete uspořádat třeba svatební hostinu. I s pořádáním svateb mají v Chuchle Areně své zkušenosti, jak se ostatně můžete dočíst na odkazu svatba v Praze. Navíc tu naleznete nejenom prostory vhodné pro uspořádání svatebního obřadu, ale také následné svatební party. Vše zkrátka proběhne na jednom místě. Chytré, že?

K tomuto článku není otevřena diskuze