Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Půjčka pro OSVČ / foto: Rido / stock.adobe.com

Půjčka pro OSVČ je dostupná také pro úplné nováčky

Nečekané výdaje umí hodně potrápit. To se samozřejmě týká nejen domácností, ale také osob samostatně výdělečně činných. Jak najít nejlepší recept?

Nabízí se v nebankovním sektoru úvěrového trhu, dohodu lze uzavřít opravdu rychle. Přesně tak, v dnešní době už nemusíte nikam osobně a návštěva pobočky je tím pádem mimo hru. Nebankovní úvěr je připraven, k dispozici může být ještě dnes. Stačí, když doložíte platné IČO, díky čemuž bude jasně patrné, že aktivně podnikáte. Minimum osobních údajů a transparentní přístup, to je záruka úspěchu. Ozvat se můžete 24/7, odpovědní formulář je totiž připravený nonstop!

Půjčka online

Třicet tisíc je zde maximum

Z jakých variant si můžete vybírat svůj úvěr? Půjčka pro OSVČ je k dispozici pro nováčky mezi podnikateli, ale také pro ty, kteří už mají několik let aktivní dráhy za sebou. Je velmi flexibilní a přináší různé scénáře, ze kterých si můžete sami vybrat ten nejzajímavější. Na co si chcete půjčit? Ne, tuhle otázku rozhodně nečekejte, není na pořadu dne! Účel nebude rozhodující, jednoduše peníze využijete na své podnikání a najít lze tisíc různých odpovědí. Kolik si tedy můžete půjčit a na jak dlouho to smí být?

  • 5 000 Kč je minimální částka, o které lze uvažovat. Méně už si vypůjčit nelze.
  • 30 000 Kč je maximum, větší suma už nemůže být ve hře. Výběr je tedy snadný!
  • Splátka je opět věcí žadatele, stačí si zvolit v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.

Krátká žádost a minimum údajů

Co vše si představit, když se řekne půjčka pro podnikatele? Jednoduše, minimum osobních údajů a krátká smlouva, vše podstatné totiž vyřešíte online formou. Postup je tedy sám o sobě snadný a zvládnou jej snadno dokončit všichni, kdo nemají se světem internetu příliš velké zkušenosti. Pokud máte před sebou nečekané výdaje, stačí jen málo!

 

K tomuto článku není otevřena diskuze