Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rodinný domek / foto: https://www.dspdomazlice.cz

Sníte o vlastním rodinném domku? Nechte si ho vybudovat na klíč

Našetřili jste si konečně po letech dřiny dostatek peněz na výstavbu rodinného domku? Pak asi přemýšlíte, jak tento proces vyřešit co nejlépe.

Zdaleka nejvýhodnějším a nejjistějším řešením jsou rodinné domy na klíč. Na koho se spolehnout?

Řešení na klíč má spoustu výhod

Proč byste si měli nechat postavit rodinný dům na klíč? Odpověď je prostá – takový typ služeb s sebou přináší pestrou škálu výhod. Díky spolupráci s jednou komplexní firmou totiž ušetříte čas, své peníze a také se dočkáte snadnější komunikace, a dokonce i kvalitnějšího provedení (jedna firma dokáže zajistit mnohem poctivější kontrolu a má lepší přehled o všech detailech, než kdybyste se spoléhali na kombinaci několika různých firem).

Poctivé stavby na klíč realizuje třeba známý DSP Domažlický stavební podnik. Ten za více než dvacet pět let praxe vybudoval stovky a stovky rodinných domů i dalších typů budov v západočeském regionu. Je známý hlavně díky nadstandardní kvalitě i následnému dlouhodobému servisu od A do Z. Drtivou většinu prací přitom provádí sami bez spolupráce se subdodavateli. Během své činnosti dodržují systém norem ČSN EN ISO 45001:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 a všechny práce prochází třístupňovou kontrolou. Navíc vám pomohou získat dotace na zateplení.

Rodinné domky

Komplexní služby pro majitele rodinných domů

Samotnou výstavbou služby této společnosti nekončí. Poskytují také rekonstrukce rodinných domů na klíč, stejně jako dlouhodobý záruční i pozáruční servis (můžete získat až pětiletou záruku). V areálu firmy najdete autoservis Domažlice, kde si můžete nechat udělat diagnostiku, geometrii, přípravu a provedení STK, běžné opravy, seřízení světel a další úkony. Na webových stránkách firmy najdete všechny důležité informace a získáte inspiraci.

K tomuto článku není otevřena diskuze