Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
wellness / foto: shutterstock

Proč jsou wellness víkendy tak oblíbené

Wellness pobyty jsou skvělým dárkem a odreagováním pro všechny, kteří si rádi užijí relaxační a lázeňské procedury, chvíle klidu a hýčkání v příjemném prostředí.

Stačí třeba jen víkend strávený v hotelu, který nabízí různé procedury, a vrátíte se příjemně odpočinutí. Načerpáte novou energii, zažijete něco nového a odpočinete si po tělesné i psychické stránce.

Je libo kratší pobyt?

Víkendové pobyty jsou oblíbenou formou kratší dovolené, většinou si ani není třeba brát volno v práci, a pokud se podaří strefit do prodlouženého víkendu, tím lépe. Wellness pobyt pro dva je ideální pro páry, ale klidně můžete jet třeba s kamarádkou a udělat si dámskou jízdu.

Načerpejte novou energii

Wellness víkendy mají tu moc nabít vás energií, která mnohdy schází. Všední starosti, pracovní nasazení, šeď běžných dní… Problém je, že si většinou neumíme udělat dostatek času sami na sebe či na partnera. Jakmile ale vyrazíte někam na víkend a ještě k tomu se tam necháte hýčkat ve wellness, budete muset zákonitě na chvíli vypnout, vnímat své tělo a problémy nechat za sebou.

Balzám pro partnerský vztah

Strávit příjemné chvíle ve dvou je pro partnerský vztah nesmírně důležité. Obzvláště, jsou-li už děti nebo jsou oba dva ve vysokém pracovním nasazení, času se nedostává. Proto jakmile budete přemýšlet nad vodným dárkem, nezavrhujte wellness pobyt pro dva. Bude příjemným „nakopnutím“ a novým impulsem vašeho soužití.

I wellness pobyt může být aktivně strávený

Nikdo neříká, že se musíte po celou dobu pobytu někde válet. To by mnohé ani nebavilo. Mezi procedurami vyrazte na procházku, na výlet, zasportujte si nebo poznávejte historické památky. Klidně si dopřejte i nějakou tu kulturu! Wellness pobyty často nabízejí hotely v lázních, na horách nebo v atraktivních městech, užít si tedy můžete přírodu, hory i skvělou lázeňskou atmosféru.

K tomuto článku není otevřena diskuze