Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hotel v Praze / foto: shutterstock

Přijeďte navštívit pražský Karlín

Karlín byl dlouhou dobu opomíjen a ležel tak nějak stranou zájmu turistů i obchodníků. To se ovšem poslední dobou mění.

Karlín byl dlouhou dobu opomíjen a ležel tak nějak stranou zájmu turistů i obchodníků. To se ovšem poslední dobou mění. Tato městská část nabízí jak starou zástavbu, tak i moderní budovy, kde sídlí nadnárodní korporace. Blízkost Vltavy dokresluje kouzlo. Pokud chcete strávit víkend nebo obchodní schůzky v Praze, Karlín je dobrá volba. Tato městská část leží v těsné blízkosti autobusového nádraží Florenc a je též velmi dobře obsluhována linkou metra B. Pro pobyt si můžete zvolit například příjemný hotel v centru města Hotel Botanique a budete tedy dobře napojeni jak na hromadnou městskou dopravu, tak i na dálkové spojení.

Odpočinek si dopřejte v příjemných pokojích

Už v základní nabídce jsou pokoje velmi dobře vybavené. Samozřejmostí je televize s plochou obrazovkou a širokým výběrem kanálů, pracovní stůl, set na přípravu čaje a kávy, mini lednička a sejf na notebook. Pokoje jsou klimatizovány. V koupelně jsou volně k dispozici kvalitní kosmetické doplňky. Wi-Fi zdarma v celém hotelu je také samozřejmostí. Prémiové pokoje ve vyšších patrech nabízejí možnost posezení na balkoně s nádherným výhledem na žižkovskou věž a starou žižkovskou zástavbu. Pokud vás bude cestovat více, můžete si zvolit též třílůžkový, nebo ještě větší rodinný pokoj pro 4 osoby.

Gastronomie

Kromě vydatné snídaně si můžete dopřát i posezení v hotelové restauraci během dne či na večer.  K dispozici je i bar, který je otevřen až dlouho do noci. Ochutnat můžete také moravská i zahraniční vína z široké nabídky místní vinotéky.

Konference

Pokud budete v Praze pobývat z důvodu pracovního a potřebujete prostory pro konference nebo přednášky, je možné si na hotelu pronajmout konferenční prostory Praha. Bude pro vás jednodušší mít hezky všechno na jednom místě. Pokud budete mít na konferenci i hosty z jiných míst, je vhodné, aby byl hotel v Praze na Florenci blízko dopravním uzlům, třeba autobusovému nádraží,  stanici metra, nebo vlakovému nádraží, to vše hotel Botanique nabízí.

K tomuto článku není otevřena diskuze