Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Accor hotel v Dubaji / foto: Accor

Pohodlné, komfortní a bezstarostné ubytování

Jste nadšení cestovatelé, pro které je poznávání nových míst vášní a smyslem života?

Trávíte většinu svého času putováním po celém světě, ať již za účelem obchodních schůzek, nebo soukromých záležitostí? Požadujete a vyhledáváte na svých cestách kvalitní zázemí a nadstandartní služby za rozumné ceny?

Přesně pro vás je tu celosvětová síť hotelů Accorhotels!

Toto sdružení pod sebou shromažďuje kolem 3.500 hotelů ve více jak 90 zemích světa, které nabízí svým klientům vysokou kvalitu ubytování a služeb. Hlavní myšlenka spočívá v programu členství, díky kterému můžete čerpat bonusové programy a využívat exkluzivních nabídek v daných hotelech.

Accor hotel v Dubaji
Accor hotel v Dubaji

Rychlost rezervace, flexibilita a osobní přístup je samozřejmostí, odpadá vám tak časově náročné vyhledávaní a složité bookování přes různé ubytovací servery.

Díky věrnostnímu programu sbíráte za každé ubytování body, za které máte možnost užívat si pobyty zdarma a jiné benefity po celý rok!

U nás můžete navštívit například Hotel Ibis Praha na Malá Straně, který je situován v centru města a nachází se přímo u nákupního centra, pouhých 150 metrů od stanice metra Anděl.

Pokoj v pražském Ibisu
Pokoj v bratislavském Ibisu

Hotel nabízí celkem 225 klimatizovaných pokojů s odhlučněnými okny, bezplatným Wi-Fi, TV, rádiem a fénem, včetně 3 bezbariérových.
Jsou zde k dispozici také 3 konferenční místnosti s kapacitou pro až 90 osob, restaurace, bar a soukromé parkoviště.

Pokud budete cestovat k našim sousedům na Slovensko a budete hledat mezi hotely v Bratislavě, lze využít podobného typu ubytování, například Hotel Ibis Bratislava Centrum, který se opět nachází v samém srdci slovenského hlavního města a nabízí podobné zázemí a služby jako Ibis hotel v Praze.

Recepce Ibis hotelu v Praze
Recepce Ibis hotelu v Praze

Jestliže máte v plánu návštěvu exotických Spojených arabských emirátů, jistě vás oslní hotel v Dubaji Sofitel The Palm Luxury Apartments, což je pětihvězdičkový rezort v polynéském stylu, který nabízí nedotčené pláže a luxusní bazény, vhodné pro sport i relaxaci. Velký výběr restaurací s nabídkou kuchyní z celého světa pohladí chuťové pohárky,  speciálně pak restaurace Hong Loong, která nabízí jedinečný čínský kulinářský zážitek.

To je jen drobný výčet ubytovacích zařízení, které Accorhotels nabízí, bližší informace o destinacích a bonusových programech naleznete na stránkách www.accorhotels.com.

Pohodlné, komfortní a bezstarostné ubytování

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!