Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Přepis vozu / foto: shutterstock

Potřebujete dlouhodobý pronájem auta?

Půjčování aut se v poslední době stává čím dál častější záležitostí. Důvody, které lidi k tomuto konání vedou, bývají různé.

Peníze na prvním místě

Ať už si potřebujete zapůjčit vůz na krátkou či delší trasu, je tento článek jako přímo stvořený pro vás. Při půjčování auta bývá pro mnoho osob rozhodující, kolik je samotný pronájem bude ve výsledku stát financí. To je jistě pochopitelné, protože kdo by chtěl jezdit za draho. Velice příznivé ceny nabízí autopůjčovna Praha Taggart, jež svým klientům dokonce nabídne výhodnější cenu, pokud jí pošlou odkaz na konkurenci nabízející výpůjčku aut levněji.

Taktéž vše, co se týká výdajů za automobil, padá na bedra Taggartu. Ať už se jedná o finance spojené s provozem a údržbou nebo o nezbytné pojištění, s ničím z toho si nemusíte lámat hlavu. Pronájem auta Praha je možný pro všechny osoby vlastnící řidičský průkaz. Velký palec nahoru si půjčovna zaslouží též za rychlost provedení služeb. Svůj vůz můžete mít ještě ten den, kdy o něj zažádáte. Přistavení i vyzvednutí vozidla je samozřejmě zadarmo.

Na týden nebo na měsíc

Jestliže si chcete auto vypůjčit na delší dobu, ale děsí vás to, že byste museli být vázáni smlouvou jako u operativního leasingu, obavy hoďte s naprostým klidem za hlavu. S ničím takovým dlouhodobý pronájem auta Praha své klienty nezatěžuje. Není tedy problém mít vůz klidně jeden měsíc a vesele si s ním jezdit po světě.

Co se stáří aut týče, nečekejte žádné staré rozbité ojetiny. Průměrné stáří vozidel je okolo 9 měsíců s počtem najetých kilometrů přibližně 180 000. Máte-li rádi nová auta, tak i vy si zde přijdete na své. Půjčit si dlouhodobě vůz je velmi jednoduché a ušetří vám to nespočet starostí okolo jeho péče. Služba přijde vhod též při zvláštních příležitostech. Představte si to nadšení, když vezete dceru na maturitní ples v novém luxusním autě.

Potřebujete dlouhodobý pronájem auta?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!