Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kabriolet a moře / foto: shutterstock

Chystáte se na výlet autem? Poradíme vám, kam si zajet

Cestování je v současné době velice oblíbený koníček. Zatímco někomu vyhovuje vydat se do zahraničí letadlem, protože se jedná o komfortní, ovšem zároveň i rychlý způsob, někdo nedá zase dopustit na cestování automobilem.

Pokud patříte právě do druhé skupiny turistů, zřejmě hledáte tipy, kam vyrazit na výlet, prodloužený víkend, ale třeba i týdenní dovolenou.

Vozidlo má hned několik obrovských výhod. Dostanete se s ním kamkoliv, přejedete si bez problémů z místa na místo, nepotřebujete se spoléhat na jízdní řády městské hromadné dopravy, autobusových i železničních linek. Českou republiku máte projetou křížem krážem? Vyjeďte za hranice naší republiky, protože v dobré dojezdové vzdálenosti se nachází spousta zajímavých míst a atrakcí.

 

Chorvatsko není jediná země, kam se cestuje autem

Spousta Čechů cestuje vozidlem především do Chorvatska, přitom jsou i jiná místa, která nabízí panenskou přírodu, architektonické skvosty a další zajímavá místa. Co třeba vyrazit na výlety autem do Polska, nebo Německa? Polsko je plné rozhleden a historických městeček, ale i Německo má přichystáno několik zajímavých pokladů. S dětmi určitě zajeďte do ZOO Laczna anebo nějakého velkého aquaparku.

Kde hledat inspiraci na výlety autem?

Jestliže vám dochází nápady, kam cestovat na výlety, podívejte se na portál Autovylet.cz, kde na vás čekají nejen tipy na výlety, ale i články rozdělené do přehledných kategorií. Vyberte si, jestli chcete jet na dovolenou k moři, za exotikou, nebo pouze jednodenní výlet. Připraveny jsou také zajímavé a praktické články, jež vám pomohou řešit různé situace, k nimž dochází na cestách.

Webová stránka Autovýlet vám nabízí také seznam rozhleden v České republice, cestopisy, tipy na ubytování, ZOO, hrady a zámky či další zajímavé výlety pro děti.

Chystáte se na výlet autem? Poradíme vám, kam si zajet

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!