Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nádherná norská příroda / foto: shutterstock

Léto bez dovolené? Ne nutně! Individuální dovolená Norsko je řešení

Cestování a dovolené se radikálně změní. Rozhodně to ale neznamená, že musíme zůstat v Česku, nebo dokonce pouze doma. Dopřejte si exotiku jinak – jeďte za ní na sever, do Norska.

Žádný organizovaný zájezd. Individuální dovolená Norsko­ – to je možnost, jak tuto zemi doopravdy poznat a jak cestování po jedné z nejvyspělejších zemí proměnit na dobrodružství.

Pod slovem „individuální“ si samozřejmě nepředstavujte, že vyrazíte na dovolenou pouze vy a váš bágl. Tato dovolená na míru je ideální pro páry, ale i rodiny a skupiny přátel. Nic nemusíte organizovat. O vše se postarají organizátoři vaší norské dovolené, a to tak, abyste zažili nezapomenutelné severské dobrodružství.

itinerář na cestu do Norska

Do Norska za severním sluncem i za sněhem

Svůj plán cesty do Norska můžete koncipovat jako letní i zimní. V Norsku je krásně v každém ročním období a pokaždé je v něm co dělat.

Léto je skvělé na relaxaci i poznávání přírody. Máte možnost objevovat ledovce, norské fjordy i skalní vyhlídky, vodopády a peřeje, vydat se lze na rafting, na moři pak můžete pozorovat velryby. Norsko vám představí své národní parky a přírodní rezervace, místa zapsaná v UNESCO, užijete si rybaření, treky – pěšky i na kole, ale i norskou gastronomii založenou na rybích specialitách.

Polární záře a finská sauna – to jsou zas speciality zimní dovolené v Norsku. Stejně tak jako různé zimní sporty, včetně těch adrenalinových, či zážitek z husky spřežení. I v zimě si zajezdíte na kolech, na těch zimních. Svézt se máte možnost na sobech, či se vydat na několikadenní zimní přechody. Záleží jen na vás, jaký zvolíte itinerář na cestu do Norska.

individuální dovolená Norsko

Cestovní kancelář ViaMarpi je specialistou právě na Norsko

Ve firmě pro vás zajistí ubytování a stravu, kompletní program i seznam zážitkových aktivit. V průběhu celé cesty máte navíc 24 hodin denně k dispozici poradce.

K tomuto článku není otevřena diskuze