Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Wellness / foto: shutterstock

Dobijte si baterky – užijte si wellness pobyty v Česku

Pokud máte pocit, že se na vás všechno valí a vy každodenní zátěž pracovní i v soukromém životě nezvládáte, je nejvyšší čas si pořádně odpočinout a zregenerovat nejen tělo, ale hlavně mysl.

Můžete si být jistí, že k psychické pohodě vám dopomůže lázeňský či wellness pobyt, kde se necháte hýčkat.

Těšte se na rozmazlování

Co si pod pojmem wellness představit? Jedná se o unikátní kombinaci relaxačního zařízení, která uvede v soulad mysl, duši a tělo. Cílem wellness pobytu je dostat vás do duševní, fyzické a sociální pohody. Proto se můžete těšit na vířivky, sauny, lázně, obklady, masáže všech druhů a v neposlední řadě skvělé jídlo. Díky důmyslně sestaveným wellness programům revitalizujete své síly, budete se cítit odpočatí a plní energie.

Relaxační masáž

Jižní Čechy jsou sázkou na jistotu

Tato lokalita je vyhledávaná zejména pro svou krásnou přírodu a historické památky. Wellness jižní Čechy vám nabízí luxusní pobytové balíčky, které uspokojí každého. Zaměříme-li se na chráněnou krajinnou oblast Třeboňsko, jsou tu pro vás připraveny relaxační víkendy zahrnující masáže šíje, zad, obličeje, dekoltu či chodidel. Dokonalý zážitek umocní rašelinová koupel, jež vás příjemně prohřeje. Plánujete romantický víkend s partnerem? Nenechte si ujít wellness Hluboká nad Vltavou. Užijete si ničím nerušené chvilky v romantickém zámku, kde na uvítanou dostanete láhev sektu. V rámci pobytu je zahrnuta relaxační masáž a prohlídka státního zámku.

Zámek Hluboká

Osvědčené tipy na výlety po okolí

V jižních Čechách naleznete více jak 108 relaxačních pobytů pro zamilované, seniory, rodiny s dětmi, dámy apod. Za zmínku rovněž stojí nespočet možností turistického a kulturního vyžití, k němuž patří návštěva Chýnovské jeskyně, zámku v Třeboni, botanické zahrady v Táboře, historického centra v Českém Krumlově či soukromého pohraničního skanzenu v Borovanech. Relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze