Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Japonci vytáhli penisy na ulice

Růžové a černé penisy se objevily v hojném množství v ulicích japonského města Kawasaki během každoroční slavnosti plodnosti. Lidé prosili o ochranu před sexuálně přenosnými chorobami a žádali požehnání.

Festival Kanamara není žádnou moderní novinkou, jeho první ročník se datuje už před třemi stoletími. Tehdy ženy prosily jeho prostřednictvím o ochranu před epidemií syfilidy. Nyní je festival natolik populární, že je vyhledáván nejen Japonci, ale i mnoha zahraničními turisty.

 
magazin.cz

Cizinci dnes ostatně tvoří už téměř polovinu z celkového počtu 30 tisíc účastníků. „Už jsem zažila průvod gayů, který je v Evropě ostatně běžný, ale něco takového, kdy se velké penisy nesou ulicí, to je pro mne opravdová novinka,“ říká 25letá bankéřka z Francie Elizabeth Filipe, která se slavnosti zúčastnila.


magazin.cz

 

Překvapilo ji, že se lidé vůbec nestydí. Sama si přitom s chutí zapuzovala s dřevěnými falickými symboly.


magazin.cz

 

Osmadvacetiletá Angela Wheaton z Velké Británie se také přišla na slavnost podívat. A stylově, s lízátkem v podobě penisu. „Něco takového v Británii není. Skvělé,“ kroutila hlavou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 278