Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Baterka / foto: cel-tec

Silná baterka se hodí doma i na chatě

Občas si na něco pořádně posvítit, to je téma, které se probírá ve společnosti dnes a denně. Pokud máme po ruce osvětlení, které je praktické, lehké a dostatečně výkonné, je hned o jednu velkou starost v domácnosti méně.

Bez kvalitní baterky budeme potmě i tehdy, když vypadnou dodávky elektrického proudu. Technici sice pracují bez přestávek, ale několik hodin bez energie není žádným příjemným zážitkem. A v neposlední řadě, pokud chodíte na výlety do přírody, dobře víte, že bez dobrého světla byste také nic plánovat neměli, že?

Připraveno je více světelných režimů

Čemu vlastně dáváte přednost? Záleží na situaci, samozřejmě! Je jasné, že někdy potřebujeme vysoký výkon, jindy zase delší výdrž na jedno nabití. Silná baterka se přizpůsobí, je připravena splnit všechny rozkazy. Dokáže osvítit cíl na vzdálenost až 230 metrů, což z ní dělá velmi užitečného pomocníka i do terénu. Pokud chcete změnit světelný tok, stačí jen stisk tlačítka a vše je nastaveno. Nepřekvapí vás ani rozmary počasí, protože toto moderní zařízení s nimi počítá. Svítilna se vejde do každého batohu, ale může být i pověšená za opasek, kde soustředěně čeká, aby byla připravena kdykoliv zasáhnout do akce. Je velmi lehká, což je snad největší výhoda, pokud jde o horské túry a jiné výlety.

Snadná pomoc jménem powerbanka

Jak vyřešit otázku dobíjení? Je nasnadě velmi jednoduchá odpověď. Powerbanka slouží jako rezervní zdroj energie pro váš smartphone a baterka ji velmi ráda využije také. Stačí ji tedy před výpravou dobít a budete připraveni na vše. Odolá různorodým vlivům počasí, díky hliníkovému tělu je zaručena dlouholetá odolnost. Když se k tomu přidá vysoký dosvit, jde o společníka, jenž platí za skutečně nepostradatelného. Více zajímavých informací hledejte na cel-tec.cz!

Silná baterka se hodí doma i na chatě

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!