Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Disneyland / foto: Konstantin Yolshin / Shutterstock.com

Disneyland, magická zábava pro děti i dospělé

Disneyland je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších zábavních parků na světě. Ve skutečnosti dnes na světě najdete rovnou dvanáct těchto zábavných míst laděných do disneyovského tématu. Každoročně lákají tisíce návštěvníků z řad dětí i dospělých.

Původní Disneyland byl otevřen v roce 1955 v Anaheimu v Kalifornii a okamžitě se stal symbolem kouzla, zábavy a fantazie pro miliony lidí. Inspirovaný myšlenkou Walta Disneyho na svět přišel park, ve kterém se mohou děti i dospělí potkat se svými oblíbenými pohádkovými postavami a prožít společná dobrodružství, která přesahují hranice reality. Zapíší se do nejednoho rodinného alba a vzpomínek.

Zábava v Disneylandu
Zábava v Disneylandu – Zdroj: Maxew / Shutterstock.com

Kouzlo Disneylandů

Při příchodu do Disneylandu vás okamžitě pohltí kouzelná atmosféra dýchající ze všech jeho zákoutí. Od okamžiku, kdy projdete bránou, se cítíte přeneseni do jiného světa. Detaily, které tvoří kouzelné zámky, všudypřítomné známé kulisy z pohádek a vůně čerstvého popcornu, přispívají k vytvoření autentické atmosféry a vytvářejí dojem, že se nacházíte uprostřed pohádkového příběhu.

Známé postavy

Disney je především známý svými pohádkovými postavami, které v těchto parcích potkáte na každém rohu a můžete se s nimi vyfotit. Od Mickeyho, Daisy a Minnie, přes princezny jako Sněhurka, Popelka či Ariel až po nejnovější zástupce Disneyho světa Elsu, Olafa a Vaianu. Setkat se s postavou, kterou znáte z filmů a televize, je pro mnoho lidí splněním dětských snů.

Disney princezny
Disney princezny – Zdroj: Lauren Elisabeth / Shutterstock.com

Atrakce na každém rohu

Kromě nezapomenutelných setkání s vašimi dětskými hrdiny nabízí Disneyland širokou škálu atrakcí pro každého návštěvníka. Od horských drah, divokých vodních atrakcí a strašidelných zámků až po klidnější jízdy pro malé děti. Každý si zde najde kratochvíli podle svého gusta. Všechny atrakce jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly maximální zábavu a vzrušení. Samozřejmostí jsou také různé interaktivní zóny, bistra a obchůdky se suvenýry, abyste si mohli užít celý den v tomto kouzelném světě.

Výhodou je, že dnes už nemusíte přeletět oceán, abyste se z Česka dostali do víru Disneylandu. Velmi oblíbeným je například ten francouzský, který se dá spojit s návštěvou Paříže i jiných francouzských pamětihodností. Vyrazíte i vy za pohádkovým dobrodružstvím? A vezmete i děti?

 

Zdroje:

https://www.mousehacking.com/blog/ranking-every-disney-park

https://www.arestravel.com/disneyland-theme-parks-around-world/

https://www.lovetoknow.com/life/lifestyle/facts-about-disneyland

Disneyland, magická zábava pro děti i dospělé

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!