Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panská skála / foto: shutterstock

Nejkrásnější foto místa, která pohladí oči i duši

Kam vyrazit v Čechách pro pořízení nejkrásnější fotky? Která místa rozhodně navštívit, abyste se mohli pochlubit skvostným úlovkem?

Není nad pobyt v přírodě. A co více, když můžete navštívit místa, která oslní vaše oko i duši. K tomu jsou zárukou pořízení jedinečné dokumentace v podobě fotky, se kterou zabodujete nejen na sociálních sítích. Kde zaručeně pořídíte skvostné foto?

Pravčická brána

Největší pískovcová brána v Evropě se nachází v Národním parku České Švýcarsko. Jde o jedinečné fotogenické místo. V její blízkosti tak vznikají ty nejlepší a okouzlující snímky. Pravčická brána měří 16 metrů a k tomu disponuje šířkou 26 metrů.

Pravčická brána
Pravčická brána – Zdroj: Shutterstock.com

Pančavský vodopád

Nezapomenutelný zážitek a pořízení skvostné fotografie nabízí Pančavský vodopád, který patří mezi nejvyšší u nás. Měří 250 metrů a věřte, že stát na jeho vrcholu je nezapomenutelným zážitkem, jakožto místem pro pořízení fotografie, se kterou oslníte. Foto, kterým se budete kochat a pyšnit i na sociálních sítích.

Český Grand Canyon

Velká Amerika – český Grand Canyon vás natolik uchvátí, že až po chvíli si uvědomíte, že jste se sem vypravili za účelem pořízení fotek, se kterými se budete moci chlubit i na internetu. Jedná se o vápencový zatopený lom, který je cca 800 metrů dlouhý, 200 metrů široký a až 100 metrů hluboký. Na jeho dnu se nachází dvě vzájemně propojená jezírka s průzračnou vodou. Bezpečně si lom můžete prohlédnout z vyhlídky přímo u parkoviště, nebo z pěšin, které vedou kolem Velké Ameriky. Jedná se o místo, které láká nejen vášnivé fotografy, turisty, ale také filmaře. Byly zde natáčeny scény do filmů „Akumulátor“ či „Limonádový Joe“.

Velká Amerika
Velká Amerika – Zdroj: Shutterstock.com

Panská skála

Místo, které jste mohli vidět v pohádce „Pyšná princezna“. Panská skála je součástí Českého středohoří. Doslova láká na romantické jezero i jedinečné „varhany“. Je zárukou nezapomenutelného zážitku, oázou navozující pohodu a sázkou na jistotu na pořízení unikátních fotografií.

 

Zdroje:

https://www.cestovinky.cz/clanek/vylety-za-dokonalou-insta-fotkou-tohle-jsou-ta-nejfotogenictejsi-mista-v-cesku

https://www.kudyznudy.cz/aktivity/cesky-grand-canyon-velka-amerika

Nejkrásnější foto místa, která pohladí oči i duši

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!