Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zimní krajina / foto: shutterstock

Kde si užijete nádherný zimní odpočinek?

Zima právě začíná. To znamená několik měsíců mrazu, sněhu, náledí i brzké tmy. Ani v tomto období však nemusíte jen sedět zalezlí doma. Raději přemluvte svou drahou polovičku a jeďte si užít krásný wellness pobyt. Kam?

Jižní Morava je jasná volba

Nejspíše vám je naprosto jasné, že zimní pobyt je spíše o pasivnějším relaxu, než když se někam vydáte uprostřed léta. Ani přesto vám však nedoporučujeme jen ležet na pokoji, protože Jihomoravský kraj je plný opravdových skvostů.

Co se týče pobytu v Jihomoravském kraji, rozhodně si nenechte ujít ubytování v Břeclavi. Toto malé městečko totiž nabízí veškeré nákupy, restaurace i kavárny, které budete potřebovat. Zároveň se z něj dostanete během několika málo minut autem/autobusem na několik jedinečných výletů.

Krásy a chutě jižní Moravy

Poznejte místní zámky

Dovolená v Lednici se neobejde bez návštěvy zdejšího romantického zámku. To dá přece rozum. Přece jen se jedná o jeden z nejhezčích zámků v celé střední Evropě, což dokazuje jeho zápis na světovém seznamu UNESCO. Společně s průvodcem si budete moci projít rozlehlé interiéry, zatímco po skončení prohlídky skočíte do místní restaurace.

Zámek Lednice

Zimní pobyt na jižní Moravě vám stejně tak nabídne o něco menší, ale i přesto užitý výlet na valtický zámek. Budete-li mít štěstí, bude zrovna otevřený i místní klášter.

V samotné Břeclavi najdete sice také zámek, ale bohužel je v poměrně dezolátním stavu. I přesto však můžete vystoupat na jeho věž, odkud je výhled do širého okolí.

A kde vlastně najdete ideální pokoje? Koukněte se na ubytování na Hotel.cz. Tento oblíbený portál vám ihned ukáže desítky ověřených wellness hotelů, penzionů i dalších forem ubytování v libovolném kraji/městě v naší zemi. Určitě vás potěší i příznivé ceny oproti konkurenčním stránkám a možnost rezervace na základě několika málo kliknutí myši.

K tomuto článku není otevřena diskuze