Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kemp Lodín / foto: https://www.camplodin.cz/

Přemýšlíte, kam na krásnou a cenově dostupnou dovolenou? Máme pro vás super tip!

Přesně v tento okamžik začínají lidé pomalu, ale jistě plánovat podobu své letní dovolené. Chcete si užít spoustu krásných zážitků za pěknou cenu? V takovém případě navštivte české kempy. Kam na dovolenou s celou rodinou?

Oblíbený kemp pro rodiny

Jak vypadá ideální dovolená s dětmi? Abychom zodpověděli tuto otázku, musíme vám představit populární Koupaliště a kemp Lodín. Toto malebné místo se nachází v Královéhradeckém kraji, a to kousek od Hradce Králové.

Co se týče ubytování, máte na výběr z pestré škály možností – plně vybavenou chatu (kuchyňská linka, lednice, rychlovarná konvice, dva pokoje s postelemi, koupelna s toaletou, TV, klimatizace, wi-fi…), stan či karavan (k dispozici jsou přípojky i výlevky). Záleží tak pouze na vašich preferencích.

Chatky v kempu Lodín

Po noci plné kvalitního spánku můžete navštívit místní koupaliště. To nabízí dětské brouzdaliště, rekreační bazén s vířivkami a masážními sprchami, plavecký bazén, dvouproudou skluzavku a tobogán o délce 102 metrů. Samozřejmě si lze půjčit slunečníky, lehátka a podnožky.

Pokud si chcete své vodní radovánky užít naplno, rozhodně si půjčte také aquaroller, vodní banán či třeba vodní kokos. Tyto šikovné pomůcky nadchnou děti i dospělé.

Stejně tak si můžete zasportovat ve fitness areálu, na hřišti na plážový volejbal, hřišti s umělým povrchem nebo minigolfu. Vaše děti zase ocení plně vybavené dětské hřiště. Určitě si nenechte ujít ani cyklovýlet po nádherném okolí. Veškeré vybavení je k zapůjčení.

Bazénové radovánky pro děti

Rezervujte si místo

S rezervací vysněné dovolené příliš neváhejte. Lidé totiž už na jaře berou všechna volná místa útokem. Tak aby na vás ještě nějaké zbylo. Mrkněte se na webové stránky www.camplodin.cz, prohlédněte si možnosti a zamluvte si preferovanou formu ubytování.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze