Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Děti na horách / foto: shutterstock

Ideální letní dovolená pro celou rodinu? To jsou Vysoké Tatry!

Milujete aktivní životní styl a snažíte se tuto hodnotu předat i svým dětem? V tom případě zapomeňte na klasické válení se u pláže a raději si užijte dovolenou plnou výletů. Stačí vám přitom popojet o kousek vedle do Vysokých Tater. Co vše tam zažijete?

Výlety pro malé i velké děti

Ze všeho nejdříve je nutné uvědomit si, že Vysoké Tatry nejsou kdovíjaký „hardcore“ pouze pro špičkové sportovce v nejlepších letech. Tato oblíbená destinace totiž nabízí desítky a desítky jednoduchých výletů, které zvládnete i s menšími dětmi okolo sedmi a více let.

Vše samozřejmě začíná příjemným ubytováním. Ve Vysokých Tatrách najdete jak skromné penziony, tak i luxusní wellness hotely. Ať už jste spořiví, či chcete naopak utrácet – přijdete si na to své.

Vysoké Tatry navíc nejsou jen o neustálém chození. Se svými dětmi můžete navštívit například aquapark AquaCity Poprad, kde najdete třináct vnějších/vnitřních bazénů. Počítejte i s tobogány a více než 350 vodními atrakcemi!

Zábavný akvapark

Kam se musíte podívat?

Vyjmenovat všechna nádherná místa v této lokalitě by vydalo na samotnou knihu (najdete tam přes 600 km značených tras). Přesně proto zmíníme pouze několik klasických výletů.

Rozhodně si naplánujte výlet po okolí Zeleného plesa. Navštivte také Popradské pleso, projděte si okruh kolem Štrbského plesa a poznejte Lomnický štít. Milovníkům jeskyní doporučujeme Belianskou jeskyni. Určitě si ještě před samotnou dovolenou vyhledejte nejrůznější tipy na výlety online. Přece jen máte před sebou bezpočet možností.

Vysoké Tatry

Zajímá vás, co vše můžete společně zažít ve Vysokých Tatrách? Hledáte tipy na výlety, ubytování, zajímavé atrakce a další detaily? V tom případě se mrkněte na webové stránky pod výše vloženými odkazy. Tam najdete veškeré důležité informace.

https://regiontatry.sk/
Zdroj: https://regiontatry.sk/

K tomuto článku není otevřena diskuze