Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hydropolis / foto: Hydropolis.com

5 nejdražších hotelových pokojů

Když jsou boháči na cestách, nehledají nejlepší poměr cena/poskytnuté služby, jako běžný člověk.

Hledají co nejexkluzivnější a nejlepší místo bez ohledu na to, kolik to bude stát. Ale jen ti nejbohatší z nejbohatších jsou schopni zaplatit třeba půl milionu korun za jednu jedinou noc. Takový týdenní pobyt už se pěkně prodraží.

Pravda, nejde o úplně obyčejné pokoje s postelí a televizí. Za ty peníze přece jen nějakou tu službu dostanete. Ale posuďte sami, zda se to vyplatí.

Hotel Martinez
Do Cannes se každoročně na filmový festival sjíždí opravdová smetánka. A každoročně soutěží o to, kdo se bude moct ubytovat v jedinečném „penthousu“ hotelu Martinez, který se nachází na hlavním bulváru ve městě. Čekají vás tu dvě ložnice, jídelna, obývací pokoj, dvě koupelny s vířivkou, sauna a velká terasa. Nechybí ani plazma obrazovka, počítač s internetem a spousta dalších drobností. Za noc dáte 715.000 Kč.

magazin.cz

Four Seasons
Tato síť hotelů už sama o sobě nepatří k nejlevnějším, ale když si zajedete do New Yorku a pronajmete si apartmá Ty Warnera, jež je pojmenované po majiteli, přijde vás to na 660.000 korun. Budete se ale moct kochat úžasným výhledem na Manhattan, a to kolem dokola. Apartmán je totiž celý prosklený. Dostanete celých devět pokojů pokrytých těmi nejdražšími materiály, jako je mramor, zlato, platina nebo vlna. Těšit se můžete i na vlastního terapeuta a řidiče.

magazin.cz

Hotel President Wilson
Pravděpodobně nejdražší hotel v celém Švýcarsku se nachází v Ženevě. Prezidentské apartmá vám poskytne jedinečný výhled na Ženevské jezero nebo nejvyšší evropskou horu Mont Blanc. Nechybí vlastní výtah, bezpečnostní kamery, neprůstřelná skla či pancéřované dveře. Zaplatíte rovněž 660 000 korun za noc.

magazin.cz

Grand Resort Lagonissi
Apartmá o třech ložnicích v Aténách ohromí i protřelého a zcestovalého boháče. Je tu vnitřní bazén, venkovní vyhřívaný bazén, posilovna, privátní loděnice, domovník, soukromý kuchař a nedaleká pláž jen pro vás. Také to něco stojí. Konkrétně 650 000 Kč.

magazin.cz

Hotel Cala di Volpe
Prezidentské apartmá v tomto italském hotelu je dvouúrovňové a disponuje hned třemi ložnicemi a stejným počtem koupelen. Nechybí soukromá vyhlídková věžička, solárium, bazén se slanou i sladkou vodou a pár dalších drobností. Celkem za 520.000 Kč.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 378