Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gemma Artertonová / foto: Shutterstock

Gemma Artertonová se vdala. Za lásku na první pohled

Britská herečka Gemma Artertonová, která se po boku Jakea Gyllenhaala objevila ve filmu Princ z Persie, se o víkendu vdala za svou životní lásku.

Bývalá Bond girl své ano řekla italskému manažerovi Stefanovi Catellimu. Stalo se tak před jejich přáteli a rodinnými členy ve vísce Zuheros ve španělské Andalusii, uvedl britský deník Daily Mail.

Artertonová si ve svůj svatební den oblékla luxusní róbu krémové barvy. V těchto šatech bez ramínek nesla v náručí kytici bílých růží.

Novináři ji už dříve spojovali se španělským kaskadérem, od kterého se učila jezdit na koni pro svou roli v Princi z Persie. Tím šťastným se však stal její přítel Catelli, za kterého se provdala po roce známosti.

Láska na první pohled

Do něj se prý zamilovala okamžitě, jak uvedla v rozhovoru pro britský Daily Mail. "Pamatuji si, že jsem přišla domů tu noc, kdy jsem ho potkala. Do diáře jsem si napsala, že jsem potkala muže, kterého si vezmu," uvedla.

"Dala jsem mu to přečíst o dva týdny později, když měl narozeniny. Ale jeho to nevyděsilo, protože si myslel totéž." Prostě s ním chce opravdu strávit zbytek svého života. "Je to báječný muž," dodala britská kráska.

Herečka si teď plánuje několik měsíců volna, aby je mohla strávit se svým manželem, informoval britský deník.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16