Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sandra Bullock se poprala s Melissou McCarthy! Obě jsou totiž Drsňačky.

Jedna by druhou nejraději zabila. Ale šéf jim to zakázal. To přesně vystihuje vztah hlavní dvojice na začátku filmu Drsňačky, který uvidíte v kinech od 1. srpna a ve kterém se střetnou dvě vynikající komediální herečky.

Sandra Bullock a Melissa McCarthy ve filmu hrají zástupkyně zákona – zatímco Sandra Bullock si s gustem „dala“ zvláštní agentku FBI, tak Melissa McCarthy se stejným potěšením představuje opravdu hodně, hodně drsnou bostonskou policajtku. Ostatně už během natáčení vtipkovala „Už dva měsíce tluču lidi; je to velmi očistné.”

magazin.cz

 

magazin.cz
A o čem komedie Drsňačky vypráví? Agentka Sarah Ashburnová (Sandra Bullock) a policajtka Shannon Mullinsová (Melissa McCarthy) jsou hodně odlišné -  upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. „Když dodáte nějaká prsa, postavíte tenhle žánr na hlavu,” vtipkuje o své roli Sandra Bullock. „Asi lidi hodně překvapí a i pobaví, co prsaté ženské dokáží.”

Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. Protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji zase pro změnu nesnáší celá její rodinaTyto dvě představitelky zákona se tak prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi oběma představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území.“

magazin.cz

 

Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství.

magazin.cz

 

Chemie mezi Sandrou Bullock a Melissou McCarthy byla zřejmá od první chvíle. „Když jsme měly první společnou čtenou zkoušku, dělaly jsme s Melissou ty samé obličeje, obě najednou,” vzpomíná Sandra. „Máme rozdílný rytmus, ale společně fungujeme výtečně. Sešly jsme se v tolika věcech. Je to něco, o čem jsem si nikdy nemyslela, že na takové úrovni zažiju.” A Melissa k tomu ještě dodává: „Dělali jsme si z toho legraci, ale Drsňačky jsou svým způsobem milostný příběh. Mullinsová a Ashburnová spolu nejdřív bojují, potom to překonají a nakonec je společná práce těší. To dává komedii srdce. Ale Ashburnová a Mullinsová jsou společně víc než jen součtem jejich individuálních schopností, takže jim nakonec fandíte.”

magazin.cz

 

Ve filmu dojde i na taneční kreace – to když se obě představitelky zákona začínají sbližovat v jednom baru, kde rozhodně nejsou o žízni. A protože režisér Drsňaček, Paul Feig, umí dát svým hvězdám volnou ruku, tak právě v této scéně šláply obě herečky na plyn s nápisem „improvizace.“ „Melissa má fantastické pohyby,” říká Sandra Bullock. „Když jsem ji viděla tancovat, věděla jsem, že budeme velkými kamarádkami.” A Mellisa McCarthy dodává: „Jo, pohyby, to já zvládám – ovšem postrádám schopnost to zastavit.”

 

V kinech už od 1. srpna!

 

Zatím se můžete podívat na trailer k filmu:

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!