Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: ShutterStock.com

Cameron Diaz už má zase chlapa!

Hvězda filmu Charlieho andílci nebo komedie Zkažená úča – herečka Cameron Diaz – podle posledních informací již netráví večery sama!

Se svou nejlepší kamarádkou Drew Barrymore, jejím manželem Willem Kopelmanem a se svým novým přítelem byla Cameron nedávno spatřena na večeři v New Yorku.

magazin.cz

 

Blondýnka si podle očitého svědka posezení s přáteli a novým objevem oděným do obleku nesmírně užívala. Údajně to ale nevypadalo na první rande. „Drew vyprávěla o svém nedávno narozeném miminku a všichni se během večera dobře bavili,“ prozradil svědek. Zatím bezdětná hvězda dokonce stále doufá, že si jednoho dne pořídí svého prvního potomka. Nedávno pro jeden zahraniční magazín uvedla: „Proč ne? Ještě mám šanci, necítím se být stará. Pořád si myslím, že na to ještě mám.“ Nechme se tedy překvapit, zda herečce, která v minulosti chodila například s Robbiem Williamsem, Justinem Timberlakem, Jaredem Letem nebo s Gerardem Butlerem, její nový vztah vydrží.

magazin.cz

 

Když Cameron v 16 letech odešla z domova, strávila 5 let cestováním po světě. Žila v Mexiku, Japonsku, Austrálii, Maroku a také v Paříži. Po návratu do Kalifornie se dala na dráhu modelingu, odkud se dostala až k filmu a to hned k superúspěšné Masce Jima Carreyho. Následující tři roky nabírala herecké zkušenosti v různých nízkorozpočtových nezávislých snímcích jako je Poslední smích anebo Hlava nad vodou, až do té doby než se jí naskytla příležitost hrát v jednoznačném hitu – Svatba mého nejlepšího přítele. Svým hereckým výkonem tu dokázala být rovnocennou partnerkou Julii Roberts, což ji okamžitě posunulo mezi hollywoodskou hereckou elitu. Následujícím filmem, letním megahitem Něco na té Mary je, už jen potvrdila svůj status superstar a v současnosti je už jednou z nejžádanějších hereček Hollywoodu.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!