Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Kočka Ewa Farna vyhodila rovnátka

Od neděle brázdí Česko se svým koncertním turné mladičká zpěvačka Ewa Farna. Pro fanoušky přichystala záplavu kaskadérských výkonů a překvapení, ji samotnou těší i to, že už se rozloučila s rovnátky.

Mohutné kulisy scény speciálně pro toto turné nechali vyrobit v Itálii. Pódiu dominuje železný oblouk, který symbolizuje zemi patřící mladým. Druhou polokouli tvoří zadní projekční stěna.

 

Scéna vyroste s Ewou

magazin.cz
"Scéna je vyrobena tak, aby mohla růst s Ewou," pravil trochu tajemně Tomáš Ouředníček ze společnosti Rental Pro, ale nemyslel tím, že v ní v současnosti čtrnáctiletá zpěvačka oslaví osmnáctiny. První koncerty se totiž konají v menších sálech a až později se Ewa přesune do velkých hal.


Na tiskové konferenci k turné Ewa zazpívala píseň Kočka na rozpálený střeše, ke které má na koncerty připravený odvážný kostým, ve kterém vypadá jako Catwoman. Právě výprava je podle slov Farne jednoznačně obrovskou devizou koncertní šňůry.


"Jednou jsem za divokou kočku, jednou za školačku na houpačce, potom zase za hodnou holku mezi upíry, je to prostě hodně nabitý," raduje se Ewa, protože právě to ji na vystupování hodně baví.

Chce zůstat věrná
Ewa se zároveň poprvé představila bez rovnátek. Už týden jsou pryč. Ze začátku prý měla strach, aby nešišlala, protože si za ten rok a půl, co rovnátka nosila, na jejich přítomnost v ústech zvykla. Ale nakonec prý vše dopadlo dobře. Nešišlá...

 

Během koncertů navíc zazní nejen čeština, ale také Ewina rodná polština. Farna zazpívá nejen Kočku na rozpálený střeše nebo Měls mě vůbec rád, ale také Tam gdzie ty ze zpěvaččiny první desky.


"Světem sice hýbe vlna R´n´B, to je pravda, já ale chci zůstat věrná punku, rocku a popu, se kterým jsem začala. Snažím se ale přitom o maximální pestrost, aby se lidé bavili, takže v mých písničkách budete moct slyšet od každého stylu něco," uvedla Farna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 389