Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zamilovaná četba / foto: shutterstock

Oslavte blížící se svátek sv. Valentýna ve společnosti romantického příběhu

Nemusíte ani čekat na svátek zamilovaných, čas na romantický příběh si můžete udělat kdykoliv. Pro inspiraci přinášíme několik knižních tipů.

Pod karmínovým nebem – Elizabeth Haran

Elizabeth Haran je australskou královnou romantických příběhů, což dokazuje i její nejnovější kniha. Maggie se rozplývá štěstím, když ji milovaný Patrik požádá o ruku. Jde však o nerovný pár, a proto jejich vztahu samozřejmě není přáno. Patrik pochází z bohaté rodiny, které chudá nevěsta není po chuti. Intrikářský Patrikův otec sňatek anuluje a nešťastná Maggie odchází, aniž by tušila, že v ní roste nový život.

Pod karmínovým nebem

Vydalo nakladatelství Alpress.

Devatenáct dopisů – Jodi Perryová

Číslo devatenáct nás provází celým příběhem. Seznámili se 19. ledna, Jemmě bylo šest, Braxtonovi sedm. Po devatenácti letech se vzali. Ovšem další devatenáctka znamenala obrovskou tragédii. Vážná dopravní nehoda, těžká zranění, ztráta paměti. Pomohou dopisy plné lásky a vzpomínek paměť navrátit?

Devatenáct dopisů

Vydalo nakladatelství Ikar.

Rande na balkoně – Felicia Kingsley

Romantická a vtipná jednohubka z období karantény, proč ne... Fotograf Alex žije se svou přítelkyní influencerkou v Miláně. Jednoho dne přijde na to, že ho milá už hezky dlouho podvádí. Nejraději by se okamžitě odstěhoval, ovšem zákaz vycházení mu to vše komplikuje. Chodí se tedy z problémů vydýchávat na balkon, kde se seznámí se sousedkou Didi, která na balkon zase prchá před svou rodinou. Může i za časů karanténních opatření vzniknout citový vztah?

Rande na balkoně

Vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Výpověď – Whitney G.

Preston Parker je arogantní a tyranský hotelový magnát a pracovat pro něj není rozhodně žádný med, naopak. Však se u něj zaměstnanci střídají jako na běžícím pásu. Když se na pozici asistentky dostane Tara, čerstvá absolventka vysoké školy bez praxe, také nikdo nevěří, že u Parkera vydrží déle než pár měsíců. Tara však vydrží dva roky, ale potom se i ona rozhodne dát výpověď. Šéf se jí však vysměje a doporučí jí, aby si pořádně přečetla svou smlouvu. Jak se Tara zachová? Skvělý romantický příběh s příjemnou dávkou erotiky.

Výpověď

Vydalo nakladatelství Baronet.

Pýcha a předsudek – Jane Austenová

Užijte si klasický román z prostředí bohatých vrstev anglického venkova přelomu 18. a 19. století. Bohatý a dobře vyhlížející pan Darcy, který je sice trochu sebestředný a arogantní, ale má dobré srdce. Elizabeth je mladá, sebevědomá žena, stojící si za svými názory. Nádherný milostný román psaný s lehkostí, který si zamilovaly ženy napříč generacemi a který vybízí přečíst si ho zas a znovu. 

Pýcha a předsudek

Nejnovější vydání pochází z dílny nakladatelství Slovart.

 

Oslavte blížící se svátek sv. Valentýna ve společnosti romantického příběhu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!