Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rybičky 48 v O2 aréně / foto: Jaroslav Noska

Rybičky 48 hlásí: vyprodanou halou nic nekončí!

Skupina Rybičky 48 vyprodala O2 arenu v Praze a rovnou pozvala na svůj MEGAKONCERT DOMA. Jak název napovídá, uskuteční se 27. 5. 2023 v domovském městě kapely, tedy v Kutné Hoře a půjde o největší koncert Rybiček pod širým nebem.

Velkolepá oslava ve vyprodané O2 areně

Dvacet let na scéně Rybičky 48 oslavily v O2 areně opravdu stylově. Tolik ohně a efektů snad na žádném českém koncertě ještě nezářilo! Na padesát metrů širokém pódiu si s oslavenci jako hosté zazpívali Jakub Děkan, Vašek Bláha z Divokýho Billa nebo Bára Zemanová. Nechyběl ani zapálený fanoušek, a to doslova. Soudě podle reakcí fanoušků po strop zaplněné O2 areny, kteří se do Prahy za kapelou sjeli, odneslo veskrze dobrou náladu.

Ohňové koncertní efekty
Ohňové koncertní efekty – Zdroj: Jaroslav Noska

Efekty, jaké ještě O2 arena nezažila

„Šli jsme do toho s tím, že postavíme obrovský pódium se spoustou světel, pyrotechniky a efektů, který v O2 areně ještě nikdo nikdy nepoužil, a bylo nám jasný, že to bude stát spoustu peněz a že je taky možný, že když se to nepovede, dluhy budou splácet ještě děti našich dětí. Jenže na druhý straně máš fanoušky, kteří tě celý roky podporuju, a ty pro ně chceš udělat něco, na co budou dlouho vzpomínat, stejně jako my,“ vrací se k výročnímu koncertu kytarista Petr Lebeda.

Splnění velkého snu

„Po letech plánování a měsících intenzivních příprav najednou stojíš na obrovským pódiu, který jsi viděl u velkých zahraničních kapel, a pak přijde ten okamžik, kdy spadne opona a před tebou je O2 arena po strop nafutrovaná lidmi, který zpívají tvoje písničky. V tu chvíli je jedno, že máš odehráno bezmála dva tisíce koncertů, stejně budeš mít husinu až na p.deli,“ směje se frontman Kuba Ryba. A kytarista Michal Brener ještě doplňuje: „Chceme poděkovat fanouškům, kteří dorazili z celé republiky, a taky celýmu našemu týmu a všem, kdo se na koncertu podíleli. Tohle byl prostě koncert za odměnu a splnění velkýho snu.“

Fantastická atmosféra v O2 aréně
Fantastická atmosféra v O2 areně – Zdroj: Jaroslav Noska

Nové výzvy a další plány

Akcí v největší české hale ovšem nic nekončí, právě naopak. Přímo v O2 areně totiž kapela Rybičky 48 spustila předprodej na MEGAKONCERT DOMA, svoji největší akci pod širým nebem, která proběhne v sobotu 27. května 2023 v Kutné Hoře. Vystoupení proběhne v parku pod Vlašským dvorem, jednom z nejkrásnějších přírodních areálů v České republice.

Předprodej byl spuštěn zde: https://www.ticketstream.cz/akce/rybicky-48-megakoncert-doma-165803

Rybičky 48 v O2 aréně
Rybičky 48 v O2 areně – Zdroj: Jaroslav Noska

Nadšení fanoušci nenechali nic náhodě

„Koncert ve vyprodané O2 areně byl završením dvou dekád fungování kapely a spíš než konec něčeho to byl první krok na cestě. Další metou je náš velký open air koncert. Pustili jsme do prodeje polovinu všech vstupenek. A když jsme se druhý den po hraní v O2 areně probudili, zjistili jsme, že všechny vstupenky z první vlny jsou vyprodány! Děkujeme našim fanouškům, že si díky nim a s nimi můžeme plnit naše sny,“ říká manažer kapely Martin Řehoř.

„Jsme patrioti, milujeme svoje město, máme zde rodiny, kamarády a taky první fanoušky, a tak jsme se rozhodli udělat největší koncert pod širým nebem právě doma v Kutné Hoře,“ vysvětluje bubeník Ondra Štorek.

Rybičky 48 hlásí: vyprodanou halou nic nekončí!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!