Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Čtení na dovolenou / foto: shutterstock

3 tipy na čtení k vodě a na dovolenou

Pokud se chystáte na dovolenou a hledáte čtení, které vám chvíle relaxu zpříjemní, pak jste tady správně. Nachystali jsme si pro vás tři tipy na knižní novinky, které jsou k vodě a na dovolenou jako dělané.

Léto na Santorini

Jestli se nějaká kniha naprosto dokonale hodí na léto, pak je to Léto na Santorini od Sandy Barkerové. Hlavní hrdinka Sarah se v ní vydá na kouzelný ostrov Santorini, kde si hodlá užít dovolenou. Jelikož se jedná o romantiku pro ženy, nechybí zde ani milostná zápletka. Sarah zde potká ne jednoho, ale hned dva muže, kteří jí nejsou lhostejní. Má ale cenu rozehrávat vztah s cizincem, kterého už po dovolené nejspíš nikdy neuvidí?

Úchvatné Santoriny
Úchvatné Santoriny – Zdroj: Shutterstock.com

Vraždy v Cornwallu – Svatební přípravy

Svatební přípravy je letní kriminálka z nakladatelství Alpress a současně první z nové detektivní řady Vraždy v Cornwallu. Hlavní hrdinka Jodie se vrací z velkoměsta do rodného městečka na Cornwallském pobřeží. Práci policistky kvůli dceři, která se o ní bála, vyměnila za vaření a tvorbu rautů pro oslavy. Hned její první zakázka se však stane středem vraždy, a jelikož jde o jejího kamaráda, Jodie nedokáže stát bokem a nepátrat po pachateli. Tahle detektivka se čte velmi lehce a rychle vás pohltí. Pro letní dovolenou je naprosto ideální.

Letní čtení pro milovníky detektivek
Letní čtení pro milovníky detektivek – Zdroj: Shutterstock.com

Přívěsek z čaroitu

V červenci se na svět vyklubala novinka české autorky Anny Beatrix Bártové – Přívěsek z čaroitu. Slibuje nejen letní dovolenou ve Slovinsku plnou zábavných scén, lásky, přátelství a trochy napětí, ale také minulou linku, kde sledujeme pratetu hlavní hrdinky, která kdysi v krásném přímořském městečku Piran ztratila své srdce. Její příběh je velmi pohnutý a teď je na Lucii, aby napravila křivdy, které se kdysi staly, a vysvětlila následky. V knize vás okouzlí nádherná slovinská příroda plná jezer, hor, a především úchvatných krápníkových jeskyní. Po tomto čtení budete mít ihned tip na další letní dovolenou.

 

Zdroj:

www.grada.cz

www.alpress.cz

www.lirego.cz

 

 

3 tipy na čtení k vodě a na dovolenou

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!