Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Zabijáci – která je nejvíc sexy?

Že ženským sluší zbraně, to potvrzují krásky v rolích nelítostných smrtících strojů.

Aeon Flux (Charlize Theron, Aeon Flux)

Za tuhle lovkyni lidí v budoucnosti Aeon dostala držitelka Oskara Charlize Theron největší balík peněz ve své kariéře. Elitní vražedkyně s nadlidskými schopnostmi musí ve 400 let vzdálené budoucnosti, kdy skoro celé lidstvo vyvraždil virus, zabít jistého politika, ale kromě toho jí to také pořádně sekne.

magazin.cz
 

Lola (Kate Nauta, Kurýr 2)

Vraždící maniak v těle supermodelky – to je Kate Nauta v roli nelítostné Loly, únoskyně dětí z Kurýra 2. Zbraně s ní zkřížil Jason Statham a zlikvidovat jí mu tehdy dalo pořádně zabrat. Nebyla to škoda, Jasone?

magazin.cz
 

Georgia Sykes (Alicia Keys, Sejmi Eso)

Ve svižné akční komedii se zpěvačka Alicia Keys v roli vražedkyně Georgie postavila na stranu zla. Jde po lasvegaském varietním umělci Esu Buddy Israelovi, který se rozhodl napráskat její šéfy – mafii. Mikrofon, nebo pistole?


magazin.cz


Beatrix Kiddo (Uma Thurman, Kill Bill)

Pomstychtivá Nevěsta z Tarantinova opusu Kill Bil má na svém seznamu pět lidí, které musí zabít, protože oni málem zabili jí. Jak to dopadlo, to už víme – potoky krve, hory usekaných končetin a úplně vyškrtaný seznam. A celou doby byla pořádně sexy.

magazin.cz

 

Alice (Mila Jovovich, Resident Evil)

Mila Jovovich se nakonec zabydlela v akčních filmech, a přestože role mutantky Alice nepatří k jejím nejlepším, dočkala se už tří pokračování. Umí kopat, střílet, má neskutečnou sílu a nikomu nic nedaruje. Zvláště zlým vědcům!

magazin.cz

 
Jane Smith (Angelina Jolie, Mr. & Mrs. Smith)

Ach Angelina, ta je pekelně sexy pořád a tady na její vnady doplatila Jennifer Aniston, která při natáčení téhle akčňárny přišla o svého Brada. Nejkrásnější chlap se prostě musel zamilovat do téhle sexy dračice a teď spolu šťastně žijí, adoptují a plodí děti. Lidstvo vám děkuje.

magazin.cz

Která se vám nejvíc líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 546