Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nová partička na staré adrese / foto: CWTV

Nové Beverly Hills 90210. O čem to bude?

Blíží se comeback legendárního seriálu Beverly Hills 90210. Setkáte se v něm s některými starými známými, například Donnou a Kelly, možná dorazí i Steve… Představíme vám postavy i základní linku tohoto spin-offu.

Hlavními postavami seriálu jsou Annie Mills a její bratr Dixon. Právě jejich očima se budeme dívat na život a jednotlivé příběhy na staré známé adrese. Annie hraje Shenae Grimes, bráchu Dodona pak Tristan Wilds.

 
Z Kansasu mezi snoby

Oba hned první den na střední škole West Beverly Hills pochopí, že už nejsou v Kansasu. Úvod tak nepokrytě kopíruje začátek původního seriálu, kdy dvojčata Brenda a Brendan Walshovi po příjezdu z Minnesoty poprvé nasáli atmosféru poněkud snobštější části světa…

 

Rodina Millsových včetně otce Harryho (ještě nebyl vybrán) a matky Debbie (Lori Loughlin) se přestěhovala do Beverly Hills z Kansasu z jednoho prostého důvodu. Aby dohlédla a postarala se o Harryho matku Tabithu. To je někdejší televizní hvězda, kdysi pořádně divoká, nyní už ale poměrně vyhaslá. Hraje ji Jessica Walter.

 

Annie i Dixonovi vadí, že jsou ve škole noví, nikoho pořádně neznají a navíc jim pořádně leze na nervy fakt, že jejich otec na West Beverly Hills řediteluje.

 

Annie je milá a přátelská dívka zapálená pro divadlo a nová škola je pro ní naprostým kulturním šokem. Dixon je zase vynikající student i sportovec (nepřipomíná vám to zase něco?), a přestože je adoptovaný, má se sestrou vynikající vztahy, navzájem se podporují a doplňují.

 
Tohle jsou spolužáci...

Právě blízký vztah pomáhá oběma sourozencům zapadnout do cizího prostředí a postupně objevovat nové kamarády v řadách svých spolužáků.

 

Jednou z nich je bohatá, zhýčkaná a sexy Naomi, kterou hraje AnnaLynne McCord (znáte ji možná ze seriálu Plastická chirurgie, v originálu jako Nip/Tuck), vedle ní je tu i Ethan (Dustin Milligan), populární sportovec a budoucí Dodonův rival, dále Navid (Michael Steger), šéf studentského zpravodajství, a rebelka Silver (Jessica Stroup).

 

Co by to bylo za školu bez učitelského sboru. A jsme u staré známé Kelly, toho času sexy výchovné poradkyně v podání Jennie Garth. Důležitým členem štábu je také Ryan Eggold v roli chytrého a zábavného učitele Ryana Matthewse.

 

Úplně nové prostředí, zcela jiní lidé, nové zážitky, nové lásky, takový bude život členů rodiny Millsových, kteří postupně poznávají, jak moc se jejich život proměnil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108