Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Charlize Theron / foto: Egotastic!

Sexy Charlize Theron se stydí při sexu

Herečka Charlize Theron se rozhodla, že nahotu ve svých filmech bude hlídat.

Je přeci jen nejžhavější ženou světa a tak je pochopitelné, že si chce sama rozhodovat, kde a jak ukáže své tělo. Proto odmítá natáčet sexuální scény, pokud by následně neměla nárok tuto scénu vystřihnout z téměř hotového filmu.

Žádná erotika, jen technika
"Ve smlouvě klauzuli, která říká, že když uvidím hotový film a cítím, že je to nepřiměřené nebo mám pocit, že se mě někdo snaží využít, mám nárok danou scénu stáhnout," prozradila internetovému portálu Parade.com Charlize. Theronová je jednou z hlavních představitelek nového snímku Hancock.

Charlize také tvrdí, že na natáčení postelových scén není nic sexuálního, protože je to spíš otázka techniky.

"Myslím si, že lidé zapomínají na to, jak technické ty scény jsou. Víc než cokoli jiného, co kdy během hraní děláte. Není to tak vždycky, ale pravdou je, že to není takové to ´svlíkni se, ukaž, co umíš a snad to kameraman dobře zachytí´. A během takových scén se opravdu cítíte spíš divně nebo vás dokonce i rozesmějí," vysvětluje.

Neumí líbat?!
Charlize možná pěkně zatrnulo, když se dozvěděla co o ní prohlásil Jason Bateman, její kolega z filmu Hancock. Prý měl trochu potíže s rozhodováním, zda je jeho filmová manželka Charlize Theron nadaná v líbání či ne.

"Pořádnou pusu jsem dostal, to jo, nebyla nejlepší, ale i tak to bylo skvělý. Prostě jsem zavřel oči, zvládl jsem její dech i semknuté rty, proklestil se knírkem. No, knírek nečekáte - já nevím, jak ho schovávají," uvedl vtipálek Bateman a pak se rychle opravil: "Neberte mě vážně, v líbání je Charlize opravdu dobrá."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79