Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nová partička na staré adrese / foto: CWTV

První díl nového 90210. Jaký byl?

Dlouho očekávaný spin-off populárního seriálu Beverly Hills 90210 se ukázal světu. Tedy spíše Americe na televizní stanici CW. Co nabídl? Je na co se těšit?

Kanál CW odvysílal v úterý dvouhodinovou premiéru nového seriálu ze staré adresy. S ohromným zájmem očekávanou, sluší se dodat. Původní seriál se totiž stal televizní legendou, stanice Fox jej vysílala nepřetržitě deset sezón v letech 1990 až 2000.

 

Staré problémy jsou zpět

„Starý seriál byl špatný. Můžeme si ho idealizovat jak chceme, byl špatný. A ten nový? Není o nic lepší. Jinak řečeno, je špatný taky,“ napsal natvrdo ve svém hodnocení deník Boston Globe. „Všechny tehdejší problémy jsou zpět v plné polní. Budou se zase řešit problémy s drogami, sex, podvádění ve škole. Jak jinak,“ ironizuje list.

 

„Kdo ví, možná show přežije začátek nesplněných očekávání. Možná se znovu stane legendou, navzdory nedostatku šarmu. Uvidíme,“ píše Boston Globe a dodává, že nové drama oživují staré tváře.


„Zpět je Jennie Garth i Shannen Doherty. Nat má stále svůj Peach Pit a mihne se tu i dcera Andrey Zuckerman. Ale staré tváře zůstávají spíše v pozadí.“


Orální sex hned na úvod

MTV soudí, že stará série byla lepší. „Je těžké zapomenout na původní seriál. Než se to podaří, budeme na ten nový koukat jen sporadicky. I když, sledovat 6256 let starého Nata, jak dělá zase kafe v Peach Pitu, navozuje příjemný domácký pocit," soudí recenzenti.


"Ale tyhle děti dělají na střední takové věci, že nestačíme zírat. Orální sex hned v jedné z prvních scén, to je celkem síla.“

 

Ani redaktoři serveru MSNBC nebyli nadšeni. Anna Chan o prvním dílu napsala, že jí nepřišel příliš „uvěřitelný“.

 

„Všichni ti patnáctiletí a šestnáctiletí se chovají, vypadají a jednají, jako by byli o deset let starší. Noví Brandon a Brenda, v seriálu Dixon a Annie Wilsonovi, si udělali po příjezdu přátele prakticky během vteřin. Rádoby chudá děcka žijí v luxusních vilách, zdá se, že je naprosto normální pro středoškoláky zaletět si na večerní rande do San Franciska. A téma sexu, o tom ani nemluvím. No, nevím,“ napsala také.

 
Proč to nevypnout?

Připustila ale, že část prvního dílu měla něco do sebe. Například postava Erin Silver (sestry Kelly Taylor, pamatujete na toho prcka z původního seriálu?) byla podle ní zajímavá. „A díky bohu, že nechyběly Brenda a Kelly, jinak by má touha vypnout bednu zvítězila,“ doplnila Chan. 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 80