Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Frank Micelotta

Domina Britney Spears třikrát jinak

Ve svém novém klipu se na scénu navrátivší se Britney Spears vtělila do tří sexy postav. Její fanoušci jsou na sice zvyklí na různé tváře zpěvačky, ale její poslední transformace je zatím nejtemnější.

V klipu k singlu Womanizer, jehož premiéra je naplánovaná ve Spojených státech na tento pátek, svou osobnost předvádí ve třech dramaticky odlišných podobách. Svůj obvyklý, sladký vzhled úplně otočila tím, že zvolila gotický styl.

V přiléhavých černých kalhotách a vestičce z PVC, které odhaluje její nově vypracované bříško, pózuje šestadvacetiletá zpěvačka v typickém číšnickém postoji.

magazin.cz


V další scéně si v koupelně obléká stroze střiženou černou paruku a brýle. Následně jako dominantní sekretářka rovná v kanceláři do latě úředníčky.

magazin.cz


Ve své třetí image si je Britney podobná nejvíce. V ložnicové scéně si rozcuchala vlasy a své štíhlé tělo odhaluje v podprsence a po pás rozhaleném saténovém župánku.

magazin.cz

Womanizer je první singl z jejího nového alba Cirkus, které vyjde 2. prosince, na její sedmadvacáté narozeniny.

Snad to bude definitivní zakončení jejího nešťastného období, kdy si zničila úspěšně nastartovanou kariéru, rozvedla se, přišla o děti, prošla několika alkoholovými a drogovými kolapsy. Bez nadsázky se dá říct, že si sáhla až na samé dno.

Od letošního února žije pod soudně nařízeným dohledem vlastního otce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 229