Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Take That jsou v laufu. Album, muzikál...

Gary Barlow z druhdy chlapecké, dnes již spíše pánské, kapely Take That plánuje muzikál o osudech britských muzikantů.

Odhlédnuto od faktu, že Barlow hodlá nečekaně úspěšný comeback kapely vytěžit do mrtě, nutno uznat, že materiál má v ruce obrovský.

Návrat ztraceného kluka
Příběh mladého vyjukaného hudbymilovného hošíka, který schůdek po schůdku stoupá ke slávě je jistě dostatečně nosný, nehledě na to, že sám moc dobře ví, o čem je řeč. I přesto, že Barlow i zbytek Take That se zapřísahají, že s jejich vlastními životními příběhy nebude mít muzikál nic společného.

Gary se nicméně těší na show plnou hitů – s největší pravděpodobností skladeb Take That – a připouští, že některé části story Take That se ve výsledné podobě objeví. Podrobnosti zatím samozřejmě známy nejsou, ale jedna věc je na pořadu dne.

Do příběhu Take That neodmyslitelně patří i zlobivý chlapec Robbie Williams, kterému byly okovy boybandu těsné a dal úspěšné značce vale. „Bylo by dobré, kdyby se Robbie zapojil, i on je součástí příběhu,“ soudí Gary Barlowe.

To bude cirkus

Take That jsou zkrátka v laufu – krom plánovaného muzikálu dokončují i nové album. Bude se jmenovat The Circus a vyjde 1. prosince. Cestu k posluchačům mu vyseká singl Greatest Day, který se objeví 24. listopadu.

Album vyjde poměrně brzy po comebackovém Beautiful World z roku 2006, ale zase – co chcete pilovat a vymýšlet na albu bývalých sladkých hochů? Pár cajdáčků, tklivé smyčce a sem tam nějaký rychlejší kousek.

Jak prohlásil Gary Barlow – máme pár skvělých skladeb na závěr koncertu, takže jsem si řekli, že bychom teď měli napsat něco, čím by bylo ideální show odstartovat. Čímž dal samozřejmě najevo, že po vydání alba se TT vydají na turné. Přijedou i do Česka?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32