Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vanessa Hudgens / foto: Egotastic!

Vanessa Hudgens o Muzikálu ze střední

Hvězda „Muzikálu ze střední“ ztělesňuje sny miliónů dívek na světě svou rolí chytré, ale velmi pohledné studentky Gabrielly Montez, která navíc získá srdce školní basketbalové hvězdy Troye Boltona. ROZHOVOR

Devatenáctiletá Vanessa se v roli Gabrielly objeví už potřetí, do kin míří závěrečný snímek série nazvaný „Maturitní ročník“. Hudgens hraje už od svých tří let, první film natočila před pěti lety.

magazin.cz

magazin.cz

 

Má zajímavé kořeny, její krev je zčásti filipínská, čínská, španělská, irská a je tam i krapet indiánských genů. Snad i proto patří pohledná herečka k nejčastěji vyhledávaným hollywoodských kráskám.

 
magazin.cz

Nejen o úspěchu trojice filmových Muzikálů ze střední, ale i o svých osobních zážitcích ze školy hovořila v následujícím interview s agenturou Reuters.

 

Bude se ti stýskat po filmové střední škole?

Mám pocit, že filmování Muzikálů ze střední byla moje opravdová střední škola. Strávila jsem natáčením tři roky, skoro čtyři, objevila spoustu úžasných kamarádů, potkala skvělé lidi, o nichž vím, že jim budu moci kdykoliv zavolat. Vlastně jsem s nimi vyrůstala a vyrostla.

 

Maturitní ples v posledním filmu je velmi romantický. Ty jsi ale nic takového nezažila…

Ten filmový ples je určitě mnohem lepší než ty normální, které lidé zažívají. Oblékla jsem si nejkrásnější šaty, všechno to bylo jako ve snu, čirá fantazie. Tančili jsme, bylo to úžasné. Něco takového jsem zažila prvně v životě.

 

Jak se vyrovnáváš s ohromnou popularitou a fanoušky?

Je to bláznivé. Pokaždé, když jdu na premiéru, cítím mravenčení v břiše, protože je to úžasná věc, které jsem byla součástí. Zdá se, že každý je z toho nadšený, ať už jsme kdekoliv na světě. Ve Španělsku na nás čekali před garážemi a obklopili náš vůz, když jsme odjížděli. Ale i přesto žiji normálním životem. Nejsem celou dobu nalíčená, načesaná a oblečená. Chodím normální nakupovat, dělám spoustu obyčejných věcí.

magazin.cz

 

Co ti fanoušci říkají a píšou?

Že naše filmy je inspirovaly, aby si vyzkoušeli různé věci a šli si za svými sny. Filmy dávají dětem odvahu udělat krok stranou, udělat něco, na co by si jinak netroufly, udělat to, co opravdu chtějí. Je úžasné, že dáváme rodinám něco, na co mohou koukat společně a užít si to.

 

Co plánuješ dále? Nebojíš se toho, že ses zařadila do určité škatulky?

Dívám se do budoucnosti, ale to neznamená, že bych se chtěla oddělit od Gabrielly, protože to byla úžasná role. Je vždycky krásné zahrát si chytrou dívku. Ale samozřejmě chci hrát i jiné typy žen. Ve svém novém filmu „Bandslam“ mám roli, která je mnohem temnější.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 340