Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Melrose Place / foto: Shutterstock

Po 90210 se vrátí i Melrose Place

Návrat legendárních seriálů na televizní obrazovky pokračuje. Po oživení Beverly Hills 90210 a chystaném znovuuvedení Knight Ridera se plánuje spin-off Melrose Place.

Stejně jako v 90210, i v tomto seriálu má prsty televizní společnost CW. V branži se o zmrtvýchvstání Melrose Place šeptalo delší čas, teprve teď tiskové oddělení televize CW oznámilo, že tomu tak skutečně bude.

 

Podrobnosti si lidé z tiskového samozřejmě nechali pro sebe, ale zasvěcení odhadují, že Melrose 2.0 by se mohlo na obrazovkách objevit příští podzim.

 

CW spoléhá opět na mohutný zájem fanoušků a médií, věří, že nové Melrose Place vyvolá podobnou mánii jako nedávno spuštěný 90210.

 
Kdo se vrátí?

Vše je teprve na začátku, stanice zatím hledá někoho, kdo by pro seriál psal scénáře. Ovšem už nyní se rojí úvahy o tom, kdo ze starých tváří se v seriálu objeví. Podobně tomu bylo i v případě 90210. Tam se objevily nové hvězdičky, ale největší rozruch vyvolala přítomnost Shannen Doherty a Jennie Garth.

 

Co v Melrose 2.0? Vrátí se Heather Locklear, kterou role v seriálu vystřelila k hvězdným výšinám? Nebo taková Marcia Cross, která nyní září v Zoufalých manželkách, najde si čas pro návrat v roli šílené doktorky Kimberly Shaw Mancini?

 

Vrátí se někdejší lamač dívčích srdcí Andrew Shue jako Billy? Podle některých doporučení amerických magazínů by už měl začít vytáčet svého agenta. Tak uvidíme…

 

Co myslíte vy? Má nové Melrose Place šanci zaujmout? Dívali byste se na takový seriál? Koho z původních hrdinů byste rádi viděli i v nové sérii?


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48