Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obal nového alba / foto: BritneySpears.com

Britney to na novém albu sekne

Blonďatá star Britney Spears jede opět na plný výkon. Alespoň to tak vypadá. Zpěvačka, která se dokázala po sérii nezdarů opět vrátit na pódia, chystá 15. listopadu vypustit nový singl z nového alba – Womanizer.

V poslední době si Britney zapisuje jeden úspěch za druhým. To je velká změna oproti uplynulým letům, kdy plnila stránky novin především kvůli alkoholu, výstřelkům, zpackanými vztahy…

 
Divoká léta

Šestadvacetiletá zpěvačka má za sebou dvě nevydařená manželství, bojovala s drogovou závislostí, která ji dovedla až do psychiatrické péče. Divoký život ji na čas připravil i o její děti, o syny Seana Prestona a Jaydena Jamese se stará bývalý manžel Kevin Federline.

magazin.cz

 

O první návrat na scénu se pokusila loni v září, ale její vystoupení na hudebních cenách MTV bylo otřesné. Nepamatovala si text ani choreografii, netrefovala se do play-backu a za svůj přednes Gimme More by si nic víc než pískot rozhodně nezasloužila. Až když otěže jejího života vzal pevně do rukou otec, skandály zvolna ustaly.

 

V září se někdejší popová princezna ukázala na předávání hudebních cen televizní stanice MTV znovu a tentokrát ji publikum odměnilo bouřlivým aplausem. Nezpívala, zato sbírala ocenění.

 
Chystá světové turné…

Pozitivně byl přijat i nový single Womanizer. Skončily tak tři hodně turbulentní roky problematické blondýny.

magazin.cz

 

Britney tak nyní může plánovat všechny detaily obnovené kariéry. Na příští rok chystá světové turné a v prosinci, tedy těsně před Vánoci, pošle do oběhu i své nové album Circus. Jeho název poměrně věrně popisuje uplynulé roky celebrity.

 

Na jeho obálce je téměř k nepoznání. To je jiný obrázek, než na který jsme byli zvyklí z nedávných fotografií od paparazzi. Jasně, fotografie byla upravena a o míru úprav se můžeme přít. Nic to ale nemění na tom, že vypadá úžasně a hodně sexy.

 
…a dokument

Spears chce také natočit dokument o svém bouřlivém období, v 90minutovém pořadu chce otevřeně pohovořit o všech problémech, s nimiž se potýkala.

 

„Sedím a koukám zpátky a říkám si: Co se to se mnou sakra stalo, co jsem si myslela, přece nejsem hloupá. V posledních letech jsem si prošla hodně věcmi, některé z nich lidé ani neznají,“ uvedla Britney. Zřejmě se tak máme v onom dokumentu na co těšit…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 872