Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halle Berry / foto: Daily Mail

Halle Berry si pořídila afro účes

To Halle nemá na holiče, že nosí na hlavě tohle?

Hollywoodská kráska Halle Berry ukázala, jak vypadají její přirozené vlasy, bez použití natáček, vlasových žehliček a rovnacích přípravků. Tyto divoké afro kurliny se totiž nejlépe hodí pro její roli v psychologickém dramatu Frankie and Alice, který se natáčí v kanadském Vancoveru.

magazin.cz

Herečka byla zastižena, jak dovádí v růžové zahradě, oblečena do teplákové mikiny a volných kalhot. Scénu natáčela se svým hereckým partnerem Stellanem Skarsgardem.

Film vypráví příběh ženy, která trpí mnohonásobnou poruchou osobnosti. Hraje ženu, která se zmítá mezi jejím pravým já a bílou rasistickou osobností, ve kterou se občas mění.

magazin.cz

Halle Berry není jen krásná, ale skvěle zvládá i náročnější role, jako třeba tu ve filmu Ples příšer. Díky tomuto snímku v roce 2002 získala Oscara, zahrála si ženu, která se stala milenkou muže, jenž asistoval u popravy jejího manžela.

magazin.cz

Její přítel, model Gabriel Aubry, jí na natáčení dělá doprovod. V březnu se jim narodila dcera Nahla. Pár přiznal, že svatbu stále neplánuje, ale zato pracuje na dalších dětech. „Jasně, pořád se snažíme,“ přiznala hvězda.

S Aubreym jsou spolu do té doby, co se před třemi lety seznámili na přehlídce Versaceho.

Takhle známe Halle Berry nejlépe. Sexy rozpustilý účes jí sekne.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 232