Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Daily Mail

Lily Allen je zábavná, jen když je nadraná

Přidrzlá zpěvačka Lily Allen zakrátko vydá novou desku It’s Not Me, It’s You a už nyní brázdí koncertní pódia, testujíc nový materiál. A jak sama prohlásila, mnohem větší švandu si užije, když se předtím trochu posilní.

Ještě než vleze na scénu, naleje do sebe Lily pintu vína. „Ani bych snad tolik nepařila, ale holt ode mě všichni očekávají, že budu zábavná, tak se potřebuju trochu nastartovat,“ vysvětluje zpěvačka.

Už nemusí pít jen patoky
Dále se nechala slyšet, že ani sama nečekala, že nasávat bude taková legrace a zároveň tak obtížné s tím přestat.

„Ale něco se přece jen změnilo – už nepiju ty levný sajrajty. Polepšila jsem si a teď piju značkový vína,“ pochvaluje si. Inu, sláva a popularita s sebou přinášejí určité výhody, jednou z nich je, ze už se nemusíte sjíždět jabčákem, když na to přijde.

A ještě něco se v jejím životě změnilo – když v roce 2006 zabodovala singlem Smile, byla označovaná jako dcera Keitha Allena (britský komediální herec). Dnes se role obrátily a Keith Allen je „otcem Lily Allen“.

Nová. lepší?
S novou desku se rošťácká Lily snaží tak trochu změnit styl – chce, aby jí publikum bralo trochu vážněji. Což půjde, vzhledem k jejím alkoholovým eskapádám dost těžko, ale proč ne.

K tomu přihazuje něco obligátních hlášek, jak svou hudbu dělá hlavně pro sebe a když už se líbí někomu dalšímu, je to jen dobře. A že zatímco u debutu se soustředila hlavně na singly a hity – povedlo se, desky Alright, Still se prodalo kolem dvou miliónů – u novinky si vydupala větší uměleckou svobodu, že se jí vůbec netýkal tlak, který zpravidla cítí umělci, kteří zabodují už debutem atd etc.

A samozřejmě, všichni, kteří se na desce podíleli, jsou skvělí, úžasní, geniální a podobně. Ehm, Lily, nechceš dolít? Zdá se, že máš prázdnou sklenku...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119