Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fate Magazine / foto: Fate Magazine

Rocková raketa Fate Magazine

Zřídka se v poslední době dočtete o české kapele, která se do povědomí dostane jinak než díky televizní soutěži nebo podpoře štědrého sponzora. O to zajímavější je, jak odstartovali tepličtí Fate Magazine. A vychází jim to.

Půjčku na natočení desky

Kolik byste řekli, že stojí natočení jedné desky ve spolupráci s producentem kapely Guano Apes Fabiem Trentinim?

 

Předně, pokud byste chtěli natáčet, aniž by vám to sám Trentini nabídl, asi by to stálo slušný balík. Kluci z Fate Magazine (FM) nabídku od velemocného producenta měli, ovšem i tak nezbývalo nic jiného, než vyrazit pro úvěr a za půl miliónu jet natočit desku.

 

 
Nakonec uspěli doma

Šli na to chytře. Chtěli prorazit v Německu, a pak se případně prokousat na naší hudební scéně, ale tam poprvé narazili. O kapely zpívající anglicky jaksi u našich západních sousedů není zájem.

 

Přezpívat všechno do němčiny? Nikdy! Pánové práskli do stolu a pustili to naplno do českých fanoušků. Hurá! Singl Každou vteřinou postupně láme žebříčky našich hitparád a chlapíci z FM mají konečně nakročeno k vytouženému úspěchu.

magazin.cz

 

Co myslíte, povede se to? Není jednodušší odpověď, pusťte si jejich klip a posuďte sami! Pro všechny fanoušky FM máme navíc dobrou zprávu. Kapela přijala pozvání k rozhovoru, takže se můžete těšit na exkluzivní fotky a povídání přímo z Líbímseti.cz.

 

Užij si klip Fate Magazine


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 130