Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iron Man / foto: Bontonfilm

Superhrdinové Marvelu spojí síly v roce 2012

Iron Mana a Hulka už diváci znají. Teď musí Marvel připravit půdu ještě pro Thora a Captaina Americu, aby se mohli všichni objevit na plátně jako superhrdinský tým Avengers. 

Scéna po závěrečných titulcích Iron Mana i Downeyho cameo v novém Hulkovi naznačovaly, že má Marvel něco za lubem. Spekulace se později potvrdily a studio odkrylo úmysl propojit příběhy hrdinů v oficiální týmovce. Nejdřív ale musí představit další postavy v samostatných filmech.

Jako jednu z příloh k Wolverinovi jsme pro vás připravili materiál o filmech, které nás v následujících letech čekají. Marvel s nimi třikrát za sebou otevře letní sezónu. (Spider-Man 4 má premiéru 6. května 2011, ovšem filmová práva patří společnosti Sony.) Dnes se ještě vrátíme k Iron Manovi a koukneme na nové fotky z natáčení. Příště už nastoupí Thor, Captain America a především Avengers. Ti vtrhnou do kin v roce 2012. 

Marvel dále odhalil novou scénáristickou strategii. Každý rok najme až pětici scénáristů, která bude úzce spolupracovat na vybraných projektech. Týmy mohou obohatit i tvůrci z komiksového průmyslu. Cílem je především udržovat komplexnost světa a hladce do něj zapojovat stále nové a nové hrdiny – ve frontě netrpělivě čekají méně známí Black Panther, Cable, Doctor Strange, Iron Fist, Nighthawk nebo Vision.  

Iron Man 2
(Premiéra: 7. květen 2010)
Nedávno jsme informovali, že by měl Tony Stark sáhnout po učebnici azbuky, jestli chce svým protivníkům promluvit do duše.

Hrozba na něj ale čeká i doma - slizký Sam Rockwell vklouzne do role konkurenčního továrníka. Přesto budou soupisky vyrovnané, v dresu dobráků opět nastoupí Starkova sekretářka lomeno přítelkyně a jeho nejlepší kámoš si oblékne zbroj War Machina.

Natáčení začalo 6. dubna v Los Angeles, na fotkách vidíte Roberta Downeyho jr. se stylovým kufříkem na sváču, posmutnělou Gwyneth Paltrow a Dona Cheadla, který nahrazuje Terrence Howarda v roli Jamese Rhodese.

magazin.cz
magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81