Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: Shutterstock

Kvůli téhle krásce odmítl Orlando Bloom další Piráty

Pohledný herec Orlando Bloom si chce užít více času po boku své krásné přítelkyně Mirandy Kerr. I proto 32letý herec odmítl účast v dalším pokračování filmových Pirátů z Karibiku.

Měl se v něm opět objevit jako Will Turner, jenže Orlando zvolil svou 26letou australskou lásku, která patří mezi proslulé anděly Victoria´s Secrets, firmy vyrábějící sexy spodní prádlo a bikiny.


Soustředí se na Jacka Sparrowa

Podle zdroje listu News of the World, který informaci přinesl, jsou s tím producenti čtvrtého snímku o pirátech smíření. „Jsou v pohodě, chtějí se soustředit hlavně na nová dobrodružství kapitána Jacka Sparrowa, kterého si znovu vystřihne Johnny Depp,“ sdělil listu zdroj z hollywoodského zákulisí.

 

A tak zatímco si Johnny Depp bude zase užívat pozornosti na stříbrných plátnech kin, Orlando Bloom mezitím buduje rodinné hnízdečko v Malibu. Podle nedávných zpráv si tam hvězdný pár koupil společný dům na pláži v sousedství jiných velkých hvězd za 13 miliónů dolarů. „Vypadají velmi šťastně a zamilovaně,“ citoval svůj zdroj X17 Online.

 
Bude svatba, nebo třetí odmítnutí?

Není proto divu, že se stále hlasitěji hovoří i o svatbě. Avšak Miranda Kerr jeho nabídky k sňatku již dvakrát odmítla. Potřetí se své přítelkyně Bloom hodlá zeptat toto léto. Jestliže to opět neklapne, přes všechnu zamilovanost vztah rychle ukončí. „Řekl jí, že si ji chce vzít a znovu se jí zeptá v létě. Když řekne ne, skončí to,“ uvedl list Mail on Sunday.

 

Ovšem Miranda Kerr by nejspíš se svým miláčkem nekupovala luxusní dům, kdyby ho i potřetí chtěla odmítnout. Jenže znáte ženy…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 182