Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hancock / foto: Falcon.cz

Will Smith podruhé jako superhrdina Hancock

Jsou hrdinové. Jsou superhrdinové. A potom je tu Hancock…

Iron Man bydlí v nejmodernější vile, Batman má jeskyni, Hancock spí na lavičce… Superhrdinský blockbuster Hancock představil v roce 2008 osobitého antihrdinu, aniž by musel spoléhat na komiksovou předlohu.

Kutí se druhý díl
Do kina přilákal tolik lidí, že to stačilo na celosvětové tržby kolem 625 milionů dolarů. S takovým výdělkem vás producenti v Hollywoodu nenechají dlouho na pokoji.

V továrně na sny už kutí druhý díl, opět s režisérem Peterem Bergem. Do hlavní role se vrací Will Smith, který by se klidně mohl nechat přejmenovat na Magnet Naprachy, protože i menší filmy (Štěstí na dosah, Sedm životů) proměňuje v hity. Momentálně dělá se Stevenem Spielbergem na adaptaci japonské mangy Oldboy.

Příběh druhého dílu by měl prohloubit mytologii Hancockova světa, ale na detailnější popis je brzy. V Columbia Pictures najali scénáristické duo Adam Fierro/Glen Mazzara, kteří pracovali na seriálových peckách 24, Shield nebo Dexter. Jejich spojení se superhrdinskou tematikou zní velmi lákavě.

Vzpomínáte na prvního Hancocka?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 78