Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nicolas Cage / foto: Shutterstock

Nicolas Cage se bude mračit ve 3D

Pomsta ještě nikdy nebyla tak vykulená.

Drive Angry. Název jak pro rockovou kapelu. Do kin přijde stejnojmenný film, ve kterém se budou do vysokých obrátek vytáčet auta i bývalý akční pořízek z Con Air nebo Skály. Biják s oldschoolovou zápletkou natočí Patrick Lussier, scénář Drive Angry napsal společně s Toddem Farmerem a rozhodl se ho natočit ve 3D. S formátem má zkušenosti z hororu My Bloody Valentine, kde pracoval s 2D hlavami teenagerů a 3D krumpáčem. Výsledkem byl samozřejmě krumpáč na pozici 2 a půl D.

Zmiňovaná zápletka postaví Cage do role otce, kterému zlí hoši z automobilového gangu zavraždili dceru a unesli vnučku. Jednoho po druhém bude pronásledovat a ukáže, jak vypadá šrotovné v praxi. Co z toho všeho vyplývá?

1) Nick Cage už nám hraje dědečky.
2) Přerušovaná čára bude vytvořená z lidských těl.
3) Vstříc objektivu poletí větší než malé množství pokroucených plechů.
4) Minimálně jeden Cageův vytřeštěný pohled do zpětného zrcátka bude ve 3D.

Natáčení začne v dubnu příštího roku a možná ještě v roce 2010 stihne profrčet kiny. Cage si tak jako tak v kině užijeme – objeví se v dramatu Bad Lieutenant režiséra Wernera Herzoga a v adaptaci drsného komiksu Kick-Ass o dětských superhrdinech-amatérech si zahraje psychopatického taťku, který mění svou dcerku v mašinu na zabíjení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21