Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Rock / foto: Shutterstock

Svalovec The Rock se změní ve Vílu Zuběnku

Nový trailer ukazuje, jak se z bývalého wrestlera stala Víla Zuběnka.

Když se osvalený borec s přezdívkou The Rock vydal z ringu na filmové plátno, mnozí si od něj slibovali návrat akčňáků, jaké jsme znali díky Arnoldu Schwarzeneggerovi nebo Sylvestrovi Stallonemu. Přesně takový typ hrdinů chybí fanouškům, kteří si ještě pamatují staré časy, kdy byli největšími superhrdiny právě kalifornský guvernér nebo třeba Van Damme.

Král Škorpion, Vítejte v džungli nebo Kráčející skála jsou příjemně bezmyšlenkovité akce, kterým nechybí nadhled a Rock jim dodal i patřičně objemné charisma. Pak si ale řekl, že nezapadne do jedné škatulky, takže se začal objevovat ve srágorách pro celou rodinu – tenhle zrůdný proces znázorňuje následující sekvence obrázků (všimněte si především precizně zmáknutého řemesla v oblasti obočí):

magazin.cz

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Saténová košile a hedvábné punčochy
V našich kinech se 4. února 2010 objeví arcidílo Tooth Fairy neboli Víla Zuběnka. Johnson v něm hraje hokejistu, který soupeřům tvrdými bodychecky vyráží zuby, čímž si vysloužil jízlivé přirovnání k pohádkové bytosti. Mimo ledovou plochu bere iluze malým dětem, nevěří v kouzla a vůbec se chová jak čtenář příručky „Ukázkovým cynikem snadno a rychle“.

Království Víl ho za trest na týden promění ve Vílu Zuběnku, aby bral dětem vypadlé zoubky, které před spaním ukryjí pod polštář, a nechával jim tam na oplátku bankovky. Pomáhat mu bude i starý prošedivělý vílák Billy Crystal. Svéprávný divák se musí ptát, proč je svět tak krutý – Johnson by měl spíš pytlačit na predátorské planetě v chystaných Predators než podlézat fanouškům právě začínající NHL a jejich ratolestem.

Rodinnou komedii Víla Zuběnka režíruje (podle pěti scénáristů) Michael Lembeck, který v předchozích snímcích proměnil Tima „Kutila“ Allena v Santa Clause, ale na druhou stranu oddirigoval přes dvacet epizod seriálu Přátelé.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 61